Kaliyuga
Image default
Onderwijs

Een taal leren als volwassene heeft tal van voordelen.

Zo kan het contact met collega’s / klanten / partners in het buitenland voortaan een stuk soepeler verlopen. Werknemers die meerdere talen spreken, worden zeer goed gewaardeerd. Niet alleen door de baas. Collega’s en buitenstanders zijn onder de indruk van personen die vol zelfvertrouwen van de ene naar de andere taal kunnen schakelen. Die erkenning vertaalt zich uiteindelijk in een boost van de carrière. Jezelf verstaanbaar kunnen maken in bijvoorbeeld Engels, Italiaans of Portugees betekent ook op sociaal vlak veel. Eerste kennismakingen worden dankzij een uitstekende communicatie naar een hoger plan getild. In zijn algemeenheid is het beheersen van meer talen goed voor de hersenen. Tijdens een taaltraining wordt veel van u gevraagd. U moet opletten tijdens de lessen en tussendoor opdrachten maken of extra oefenen. Volwassenen die een opleiding Duits, Chinees of Spaans volgen, houden het brein fit en actief.

Een online training Engels voor beginners of een klassikale cursus medisch Engels? The Square Mile is een erkend en populair taleninstituut.

The Square Mile is een succesvolle taalopleider. Naast de eerdergenoemde talen, kunt u er terecht voor Nederlands, Frans, Russisch, Arabisch, Pools en Turks. Wat voor cursus het concreet wordt, bepaalt u samen met de taaltrainer. De zijn de mogelijkheden:

  • online taaltraining op afstand;
  • individuele taaltraining op maat;
  • taaltraining voor groepen collega’s;
  • workshop;
  • spoedcursus.

Bij een workshop moet u denken aan een eenmalige training om een specifieke taalvaardigheid (vergaderen, spreken in het openbaar, financieel jargon gebruiken) te versterken. Op www.thesquaremile.nl lezen we: “ (…) In onze workshops sleutelt u aan bestaande kennis én breidt u deze uit. Denk aan: presenteren in het Engels, e-mail in zakelijk Duits opstellen of correct Nederlands spreken. Wij organiseren workshops voor kleine groepen collega’s. Afhankelijk van het onderwerp duurt een workshop 2 of 4 dagdelen van 4 uur.”

Hebben we u enthousiast gemaakt voor een spoedcursus Russisch, een online training Italiaans of een versnelde opleiding Arabisch? Het team van The Square Mile zit klaar om eventuele vragen te beantwoorden en de inschrijving in orde te maken. Belt u met 071 – 532 33 56 of mailt u naar info@thesquaremile.nl.

https://www.thesquaremile.nl