Kaliyuga
Image default
Meubels

Een mooi oud eiken bankje

Een klein oud eiken bankje is een mooi object. Een oud eiken bankje is niet altijd oud maar gemaakt van de hout soort oud eiken. Een oud eiken bankje kan wel een ouderwetse uitstraling hebben, wij noemen dit veelal rustiek want dat is een gangbare term voor oud. Een oud eiken bankje is er om op te zitten maar in vele gevallen is die zo mooi dat je er ook wel naar wil kijken. Je kan er ook op zitten en naar kijken maar dat is slecht voor je nek. Het oud eiken bankje is stevig en je kan er op zitten. Soms zetten we hem ook buiten neer en dan is het fijn als het ook mooi weer is. Dan leeft het hout helemaal op in de zonnestralen en activeert het het collectieve geheugen van ons allen. Ik voel de vibraties van de midzomer als ik zit op het oud eiken bankje. Een echt Europees gevoel heb ik als ik zit op een oud eiken bankje. 

Naast het oud eiken bankje, ook andere dingen

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan oud eiken meubilair. Zo hebben wij veel verschillende producten, niet alleen het oud eiken bankje. Wij hebben ook een oud eiken tafel, een oud eiken stoel en een oud eiken iPhone hoesje. Een oud eiken bankje is leuk voor in de woonkamer, misschien gebruikt u hem wel als oud eiken voetenbankje. Onze collectie van oud eiken stoelen is ook mooi, wellicht wilt u er niet op zitten. Dat is helemaal niet erg. Ook hebben wij een oud eiken tafel in ons assortiment. Dat geeft een echt bourgondisch gevoel in uw interieur. Zo leeft het helemaal op, dat oude gevoel van toen maar ook nu. Rustiek, fluisterde ik. Dat is het gevoel. 

Betaalbaar maar toch oud

Oude dingen zijn soms oud. Zo is een oude schoen soms duur, als hij niet meer gemaakt wordt. Ook kunnen oude platen, oude kledingstukken en oude boeken veel waard zijn. Onze oud eiken bankjes zijn betaalbaar want dat vinden wij fijn. Stel wij hadden het niet zo breed, dan wilde ik toch een oud eiken bankje. Dat kan, want we zijn er gewoon.