Kaliyuga
Image default
Sport

Yogalessen bij de yoga in Drachten

Bij de lessen van yoga in Drachten weet je zeker dat je tot rust komt en je lichaam kan ontspannen en de rust krijgt die het verdient. Op een zachte en ook op een flexibele manier maak je de kracht van de balans op maken in je lijf mogelijk en door de vrije vorm van yoga zijn de bewegingen gemakkelijk uit te voeren en krijgt je lichaam dan de kans zich flexibel en vrij te bewegen. Sommige oefeningen die worden gegeven tijdens de lessen bij de yoga in Drachten zijn wat moeilijker en zijn ook wat steviger van aard. Het gaat daarbij meer om de fysieke beheersing die je teweeg kunt brengen door mentaal sterk te zijn en in verbinding te staan met je lichaam. 

Meerdere technieken gebruiken

De lessen die worden gegeven bij yoga in Drachten, zijn gebaseerd op verschillende yogatechnieken. Denk hierbij aan hatha yoga of een vorm van yoga waar veel wordt gelet op de manier van ademhalen. Ook wordt er vaak meditatie toegepast tijdens de yogalessen bij de yoga in Drachten. Dit zorgt voor meer innerlijke rust en je geeft jezelf geen ruimte meer voor stress, want je bent compleet gefocust op de meditatie die je aan het uitvoeren bent. 

Yoga door middel van een stoel

Naast de normale yogalessen van de yoga in Drachten worden er ook lessen gegeven die gedaan worden aan de hand van een stoel. Dit is dan ook het middelpunt van de les en hiermee zullen de verschillende oefeningen worde uitgevoerd. Met een kleine groep zal je de stoel iedereen keer afwisselen en in de tijd dat een ander aan de beurt is heb jij de tijd om weer even op adem te komen. Het zijn stevige oefeningen tijden s de stoel yoga bij yoga in Drachten, maar ook zeker zeer effectief.