Kaliyuga
Image default
Sport

Een kampioensschaal kopen doe je voor het seizoen weer begint

Wanneer is de beste tijd om zomerkleding te kopen? Juist, in de winter! Dat is namelijk een stuk goedkoper dan wanneer je in het voorjaar gaat shoppen. Met sportprijzen is dit hetzelfde. Het sportseizoen voor teamsporten loopt ongeveer vanaf september tot en met het voorjaar. Bij sommige buitensporten heb je ook nog te maken met een winterstop. De beste tijd om een kampioensschaal voor het voetbalseizoen te kopen is dan ook in de zomer. Nu is de vraag nog, wat voor soort prijs wil je kopen? De mogelijkheden zijn namelijk enorm!

De mogelijkheden bij het samenstellen van een kampioensschaal

Dat lees je goed, samenstellen. Bij een goede leverancier kun je namelijk een kampioensschaal kopen die je zelf kunt samenstellen. Je bepaalt zelf de grootte, van een klein formaat tot een exact replica van de kampioensschaal uit de Eredivisie. Daarnaast heb je de keuze uit verschillend (edel)metalen, het opschrift en de afbeelding. Dat maakt de kampioensschaal niet alleen geschikt voor het voetbal maar ook voor andere sporten of zelfs niet-sport gerelateerde evenementen.

Alternatieven voor de kampioensschaal

Maar wat nu als je geen kampioensschaal wilt? Dan zijn er bij de juiste leverancier meer dan genoeg alternatieven. Zo kun je een wisselbeker kopen bij jaarlijks terugkerende toernooien. Omdat je kunt personaliseren kun je ieder jaar het plaatje op de voet vervangen door een nieuwe met de naam van het team of de atleet die dat jaar gewonnen heeft.

Wil je het hele team een prijs kunnen geven? Dan kun je ook medailles bestellen. Ook hierbij heb je talloze mogelijkheden. Van sport specifieke prijzen tot volledig door jou samengestelde medailles. Hetzelfde geldt voor sportbekers. In plaats van een inscriptie op de achterzijde van een medaille kun je de tekst op de voet en de afbeelding op de cup zelf aanpassen naar jouw voorkeuren.