Kaliyuga
Image default
Industrie

Uw producten thermoplastisch laten schuimgieten bij een spuitgieterij

Het is mogelijk om kunststofproducten op maat te laten ontwerpen en spuitgieten. Daarvoor moet u bij Structura uit Beringe zijn. Het is een spuitgieterij gespecialiseerd in TSG-spuitgieten. In Nederland zijn er slechts enkele bedrijven die werken met dat spuitgietproces. U mag er dus zeker van zijn dat Structura een expert is in zijn vakgebied. Uw kunststofproducten/kunststof behuizing op maat produceren via TSG-spuitgieten, oftewel lagedrukspuitgieten of thermoplastisch schuimgieten, heeft verscheidene voordelen. U ontdekt er hieronder meer over.

Waarom u moet kiezen voor thermoplastisch schuimgieten

Doordat spuitgieterij Structura uit Beringe al heel wat jaren ervaring op de teller heeft staan, kan het bedrijf u voorzien van op maat gemaakte kunststofproducten, zoals kunststof behuizing op maat. Structura maakt bijvoorbeeld duurzame TSG-schermen voor bedrijven in de stallenbouw en kan bedrijven in de tuinbouw voorzien van kunststof behuizing op maat van de ventilatoren die er hangen. Ze kunnen ook producten maken voor organisaties in de medische sector en de machine- en apparatenbouwsector. Het voordeel van lagedrukspuitgieten is dat u een grote ontwerpvrijheid heeft. Andere pluspunten zijn dat er geen nakrimp of inval is, het geschikt is voor kleine en grote series, uw producten een wanddikte tot 40 millimeter kunnen hebben, enzovoort.

Contacteer het bedrijf voor extra uitleg

Als u meer wilt weten over spuitgieterij Structura in het algemeen of u wilt meer informatie over de productie van maatwerkproducten, navigeer dan naar de website van het bedrijf. U vindt er een handig overzicht terug van de werkwijze, het machinepark, enzovoort. Als u vragen heeft voor de medewerkers, dan kunt u ook altijd contact opnemen met hen. De contactgegevens staan ook op de website van het bedrijf. U kunt bovendien langsgaan in de spuitgieterij om uw ontwerp te bespreken met de medewerkers en samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Door de duidelijke communicatie van het bedrijf bent u altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen.