Kaliyuga
Image default
Industrie

Het walsen van staal laat u over aan deze vakmensen

Het walsen van staal met een profielwals laat u uitvoeren door de vakmensen van M. den Oudsten Buigwerken uit Rhenen, in de regio van Veenendaal en Utrecht. U kunt hier terecht voor maatwerk en vakmensen met jarenlange ervaring. Het bedrijf heeft een uitgebreid, uniek en gevarieerd machinepark en uitstekende medewerkers in dienst, waardoor zij aan iedere vraag kunnen voldoen. Mede hierdoor staat M. den Oudsten Buigwerken bekend als een betrouwbare partner en een goede leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten en halffabricaten. Hierdoor kunt u erop rekenen dat al uw projecten, zoals het walsen van staal met een profielwals, op een professionele manier worden afgehandeld.

Laat diverse soorten walswerk uitvoeren door deze specialisten

U kunt bij deze specialisten terecht voor standaardwalswerk. Het bedrijf heeft dan ook een aparte afdeling waar er een profielwals klaarstaat voor ieder project. Doordat het walsen van staal een van hun dagelijkse werkzaamheden is, weet u dat u altijd een uitstekend eindproduct zult ontvangen. Het walsen van staal heeft dan ook diverse toepassingen. De specialisten zijn gespecialiseerd in een tal aan walstechnieken door gebruik van de profielwals. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan strippen, buizen, kokers en HE-M balken tot 1000 millimeter. Echter, u kunt ook denken aan het walsen van profielen met meerdere stralen en 3D-walswerk, zoals trapbomen. Daarnaast verwerken ze IK-balken, HE-balken en UNP-balken én verwerken ze strippen, kokers en buizen van staal in iedere gewenste maat.

Vraag een offerte aan

Kortom, voor het walsen van staal met een profielwals schakelt u deze specialisten in. Ze hebben altijd staal op voorraad, zodat u dit niet eerst zelf hoeft te leveren. Heeft u interesse en wilt u een offerte aanvragen? Schroom dan zeker niet om contact op de nemen met de specialisten via de contactgegevens op hun website. Indien gewenst sturen ze u een vrijblijvende, marktconforme offerte voor uw opdracht. Heeft u vooraf vragen? Ook dan staan de specialisten u graag te woord.