Kaliyuga
Image default
Industrie

Een kunststof verpakking is een efficiënte verpakkingsoplossing

Heeft u een efficiënte verpakkingsoplossing nodig voor uw product? Naber Plastics is gespecialiseerd in de ontwikkeling én productie van innovatieve verpakkingen volledig gebaseerd op de wensen van de eindgebruiker. Het gecertificeerde productieproces start uiteraard met een gesprek tussen u en een specialist van Naber Plastics. Tijdens dit gesprek wordt er gekeken naar de mogelijkheden van de kunststof verpakking en de ideeën die op dit moment zelf al heeft! Vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt waarna u een 3D-model krijgt. Hier kunt u dan uiteraard uw feedback nog op gegeven. De laatste stap is productie van de kunststof verpakking in hoog volume om zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk te produceren.

Een deskundige partner die eerlijk is

Nu u weet hoe het proces er in een notendop uitziet, wilt u natuurlijk ook weten waarom u juist voor Naber Plastics moet kiezen als spuitgieter van uw kunststof verpakking. Een van de belangrijkste redenen is dat Naber Plastics een in-house ontwikkelingsafdeling heeft, waardoor de ontwikkelaars en de producenten nauw met elkaar samenwerken. Hierdoor worden creatieve concepten gecombineerd met efficiënte technieken waardoor u het beste resultaat ontvangt. Daarnaast wordt er altijd meegedacht voor een kunststof verpakking die volledig op maat van uw bedrijf is – ook wanneer uw eigen ideeën misschien niet voldoen aan de richtlijnen! Dit wordt dan eerlijk met u gecommuniceerd waarna er een oplossing wordt aangedragen. U zult merken dat de productie van een kunststof verpakking namelijk meer omhelst dan een ontwerp dat rond uw product past. Dan is het fijn dat u terug kunt vallen op de expertise van een betrokken partner.

Kwaliteit en efficiëntie staan voorop

Op de website van Naber Plastics heeft u de mogelijkheid om verschillende gerealiseerde projecten te bekijken, zodat u een idee krijgt van de mogelijkheden wat betreft een kunststof verpakking. Daarnaast ziet u ook dat het bedrijf BRC-IoP gecertificeerd is, wat betekent dat u altijd rekent op kwaliteit en efficiëntie. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op en maak direct een afspraak!

https://naberplastics.com/