Kaliyuga
Image default
Bedrijven

Industriële maatwerk exclusieve keuken

Een stoer en industrieel maatwerk exclusieve keuken vind je op deze website. Want de ontwerper maakt diverse keukens geheel op maat en omdat jij precies bepaalt wat jij wilt is de keuken altijd net even wat anders dan die van een ander en zal je deze keuken nergens anders zien. Een unieke keuken die geheel op maat wordt gemaakt en helemaal naar jouw wensen wordt samengesteld, dat is wat de ontwerper  van de maatwerk exclusieve keuken voor je kan betekenen. Een stoere look in je keuken moet misschien wel bij de rest van je inrichting passen, maar misschien wil je juist wel dat de keuken net even wat anders is dan de rest van het huis en kies je voor een industriële keuken om dit contrast aan te brengen.

 

Mogelijkheden

Een maatwerk exclusieve keuken wordt geheel gemaakt op maat voor de ruimte waar jij de keuken in wilt gaan plaatsen. Samen met de ontwerper kijk je naar de mogelijkheden die er zijn voor het plaatsen van de keuken. Heb je een grote ruimte dan is er weer meer mogelijk dan in een kleine ruimte, maar ook in een kleine ruimte is een maatwerk exclusieve keuken gemakkelijk te maken en samen te stellen naar jouw voorkeuren. Wil je bijvoorbeeld houten kasten, maar wel een betonnen blad dan kan je dit aangeven, maar wil je alles van hout dan is dat ook een van de opties die je kunt kiezen.

 

360 graden

De ontwerper van de maatwerk exclusieve keuken zal kijken wat er goed past bij  hetgeen dat jij in je gedachte hebt en probeert dot zo goed mogelijk op papier te zetten en jou een beeld te geven van de keuken die voor je kan worden ontwikkeld. Naast dat het ontwerp op papier tot stand komt, wordt dit ook nog gemaakt op de computer om de klant op die manier in een 360 raden beeld een inzicht te geven in het ontwerp.