Kaliyuga
Image default
Sport

Hatha yoga in enschede voor u

Bent u op zoek naar een yoga studio in Enschede waar u specifiek Hatha yoga kunt beoefenen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij bieden als een van de weinige in Enschede, Hatha Yoga aan op een toegankelijke wijze voor een ieder die geïnteresseerd is in deze kunst van lichaam en geest. 

Wat is yoga?

Yoga is een eeuwenoude kunst uit India die gebruikt werd voor meditatie, het stimuleren van de energie en een huwelijk tussen uw lichaam en geest te genereren. Met yoga duikt u diep in uzelf en vindt u daar de rust maar ook de connectie met het lichaam die veel van ons toch kwijtraken in de draaikolk die zich maatschappij laat noemen. Met yoga komt u even tot stilstand, waarbij u juist de bewegingen gebruikt om uw energie weer te laten vloeien. Met ademhalingstechnieken beheerst u uw lichaam en wordt u zich er van bewust wat het lichaam is en hoe de geest zich hier tot verhoudt. In een ultieme samensmelting van beweging, stilstand, leegte en stimulatie bereikt u een eenheid die u met u mee kunt nemen in het dagelijks leven. 

Hatha Yoga

Woont u in Enschede en heeft u interesse in Hatha Yoga dan kunt u bij ons terecht voor groepslessen maar ook individuele lessen voor een intieme atmosfeer. Hatha Yoga is een tak van, een school als het ware, van de grote boom die yoga is. Deze tak van yoga focust zich op het creëren van kracht en energie die voortvloeit uit uw kern. Naast dat Hatha yoga in Enschede erg rustgevend is, sterken wij ook het lichaam aan door spiergroepen en gebieden te adresseren die u wellicht in het dagelijkse leven vergeet. Naast het huwelijk tussen lichaam en geest zult u bijvoorbeeld ook merken dat u fitter wordt en uw lichaam fijner aanvoelt.