Kaliyuga
Image default
Industrie

Een bedrijf dat gespecialiseerd is in bodemsanering

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in bodemsanering? Dan moet u bij Enviterra BV zijn! Dit bedrijf is gecertificeerd specialist sanering van grond en oplevering in gebruiksklare staat. Bij deze specialist zijn ze al sinds 1990 actief bezig met sanering en hebben ze zich hier sinds 2013 volledig op gestort. Bij dit bedrijf lossen ze dan ook alle verontreinigingen voor u op: van het saneren van verontreinigde grond en grondwater tot het verwijderen van een ondergrondse tank. Hoewel de risico’s niet perse direct hoog zijn, is het toch verstandig om tijdig in te grijpen. Op deze manier bent u ergere problemen voor en kunt u uw plannen, zoals een bouwproject, op uw gemak voortzetten.

Meer dan alleen bodemsanering

Wanneer er een grondig bodemonderzoek heeft plaatsgevonden, gaat deze specialist aan de slag met de bodemsanering. Daarbij neemt dit bedrijf ook diverse andere taken op zich:

  • Een veiligheid- en gezondheidsplan opstellen
  • Verontreiniging aanmelden bij de gecertificeerde instantie
  • Inspectie SZW regelen (indien nodig)
  • Afspraken maken met een milieukundig adviesbureau
  • Een veiligheidsdeskundige (HVK’er) inschakelen
  • Benodigde materieel en apparatuur regelen

Zo zorgen ze bij deze specialist ook voor de nodige papierwerk die bij sanering komt kijken. Naast bodemsanering kunt u ook bij Enviterra BV terecht voor partijkeuringen en bodem- en asbestonderzoeken. Deze specialist beschikt over de nodige certificeringen en neemt de veiligheid continu in acht.

Vraag een offerte op maat aan

Wat voor soort terrein u ook heeft, laat het saneren van de bodem met een gerust hart over aan de specialisten van dit bedrijf. Bij deze specialist komen ze graag meer te weten over uw grond of project. Zo kunnen ze bij dit bedrijf u snel meer duidelijkheid geven over de te verrichten bodemsanering voor uw bedrijf of woning. Wilt u graag weten wat deze specialist voor u kan betekenen? Vraag dan een offerte op maat aan.

https://enviterra.nl/