Kaliyuga
Image default
Bedrijven

Windows Dedicated Server Hosting

Windows dedicated server hosting

Heb je er wel eens aan gedacht om te kiezen voor een Windows dedicated server van Freaze Hosting? Ik had er nog nooit over gehoord, totdat ik op zoek ging naar een oplossing voor mijn trage website. De website was zo traag dat de bezoekers snel afhaakten. Dat vond ik niet fijn! Ik wilde de beschikking krijgen over de gehele capaciteit van een fysieke server. Hierdoor zou ik geen last hebben van andere gebruikers van de server. Dan is de server immers helemaal voor mij alleen en heb ik nergens last van. Ook kon ik de bewerkingen doorvoeren die ik wilde. Vrijheid is gegarandeerd!

Verschillende soorten dedicated servers

Er zijn verschillende soorten dedicated servers: Linux en Windows. Linux wordt het meest gebruikt, maar ik heb een Windows dedicated server nodig. Mijn website is immers geschreven in scripttaal .NET. Een dedicated server is een fysiek computersysteem dat verbonden is met het internet. Doordat je de server niet met anderen deelt, wordt je website een stuk sneller. Je hebt veel meer rekencapaciteit En dat merk je aan je website. Aan de snelheid en aan nog een aantal zaken. Doe er je voordeel mee!

https://freaze.nl/