Kaliyuga
Image default
Bedrijven

Deel je trots

De goede fotograaf in Utrecht maakt voornamelijk foto’s van pasgeboren kindjes. Als je net bent bevallen en een prachtig kindje op de wereld hebt gezet ben je natuurlijk mega trots. Het liefst laat je je kind aan de hele wereld zien. Als je op die roze wolk zit als kersverse ouders dan wil je je kindje zoveel mogelijk vastleggen. De eerste weken vliegen voorbij en je baby groeit als kool. Je wil je wel kunnen herinneren hoe je baby eruit zag toen hij net uit je buik kwam. Het is daarom ontzettend aan te raden om het ook door een professionele fotograaf te laten doen.

Net wat beter

Er is natuurlijk niks mis met foto’s die op een telefoon zijn gemaakt, maar het kan wel heel tof zijn om het door de fotograaf in Utrecht te laten doen. Ze beschikt namelijk over een hele goede camera waar jouw telefoon niet aan kan tippen. Ook heeft ze de juiste items om het de perfecte sessie te laten worden. Je gaat vrolijk naar huis en na twee weken krijg je alle foto’s aangeleverd. Je kan dan de mooiste uitkiezen en je pakket samenstellen. De fotograaf uit Utrecht gaat er dan weer mee aan de slag en gaat ze bewerken voor je.

Overleg is handig

De fotograaf in Utrecht kan je kindje ook in posities leggen die je misschien als ouder zijnde niet aan zou durven. Gelukkig heeft ze er heel veel verstand van en weet ze precies wat wel en niet kan. Je kan dus met een vertrouwd gevoel de ruimte uit. Je mag er ook voor kiezen om er bij de blijven natuurlijk. Dan kan je lekker kijken hoe je kindje op de foto wordt gezet, dat is een hele ervaring. Overleg met de fotograaf in Utrecht of je zelf kleding meeneemt of dat je je baby de kleding van de fotograaf aan laat doen. Zij heeft allerlei schattige pakjes.