Kaliyuga
Image default
Bedrijven

Fietsen, onderdelen en accessoires kopen bij deze fietsenwinkel in Zuid-Holland

Atlas Fietsen is dé fietsenwinkel in Zuid-Holland! Met meerdere vestigingen in Alphen aan den Rijn en Zoetermeer kunnen ze een breed afzetgebied bedienen. Daarnaast kun je bij deze specialist ook eenvoudig online fietsen, onderdelen en accessoires bestellen. Je profiteert van een zeer uitgebreid aanbod en goede service. Wat maakt deze winkel verder zo bijzonder? De fietsen worden rijklaar geleverd en je krijgt na drie maanden een gratis servicebeurt. Ook ontvang je een jaar lang snelservice en standaard twee jaar garantie.

Kundige fietsreparaties door deze specialisten

Deze fietsenwinkel in Zuid-Holland staat niet alleen bekend om het ruime aanbod aan kwalitatieve fietsen en de uitstekende service, maar ook voor reparaties kun je bij hen terecht. Het kan natuurlijk altijd wel eens voorkomen dat je fiets kapotgaat. Het is dan zonde en onnodig om direct een nieuwe fiets aan te schaffen. Ga daarom langs bij een van de vestigingen van Atlas Fietsen in Zoetermeer en Alphen aan den Rijn om je fiets te laten maken. Of het nu gaat om de reparatie van een elektrische fiets, een reguliere stadsfiets of een kinderfiets; deze professionals staan voor je klaar! Woon je niet in de buurt of ben je niet in de gelegenheid om langs te gaan? Maak dan gebruik van de handige haal- en brengservice en laat je fiets bij jou thuis ophalen.

Bekijk het aanbod online of neem contact op

Atlas Fietsen, dé fietsenwinkel in Zuid-Holland, is van alle markten thuis! Of je nu een nieuwe fiets wilt kopen of je huidige fiets laat repareren, zij helpen je verder. Bekijk hun website voor het ruime aanbod en meer informatie of neem contact op met een van de vestigingen. Ook de contactgegevens vind je op de website. Ze vertellen je graag meer over hun modellen en services en voorzien je indien gewenst van advies op maat.