Kaliyuga
Image default
Auto’s en Motoren

Voel je prettig en op gemak in de auto van rijles Den Haag

Ben je opzoek naar een rijschool in Den Haag of omgeving? Lady rijles Den Haag geeft rijlessen voor vrouwen van jong tot oud. De rijschool is speciaal gericht op vrouwen en helpt iedere leerling zich op zijn gemak voelen in de auto en helpt je altijd op de juiste manier het rijbewijs te halen. Je kunt er van te voren een proefles nemen om te zien hoeveel lessen je nodig hebt. Ben je student en heb je niet zoveel geld te besteden maar wil je toch een rijbewijs halen in een korte tijd? Dan kun je voor al 500 euro 10 lessen krijgen inclusief een examen. Benieuwd wat ze nog meer te bieden hebben? Lees dan het artikel verder of neem een kijkje op de website!

Cursus en meer

Ben je niet zo een studiebol en ben je bang dat je niet genoeg theorie stof kunt leren? Neem dan een cursus bij Lady Rijles om er zekerder van te zijn dat je het theorie examen in één keer haalt. Ze hebben een speciale manier van lesgeven ontwikkeld die ervoor kan zorgen dat jij in 1 dag je theorie examen haalt. Ze gebruiken bepaalde ezelsbruggetjes die je helpen de antwoorden te onthouden. 

Heb je om een bepaalde reden met spoed een rijbewijs nodig? Dat kan bij Lady Rijles. Je kunt er binnen 3 of 5 dagen al je rijbewijs halen. Voor de spoed rijlessen zijn er verschillende tarieven samengesteld. Je kunt zelf bepalen hoeveel rijlessen je wilt volgen en binnen hoeveel dagen je het rijbewijs wilt halen. De tarieven kun je op de website van Lady Rijles vinden. De spoed lessen zijn allemaal inclusief examen. 

Wanneer je student bent, kun je een studententarief krijgen. Je kunt er al voor 500 euro je examen halen. Ook geven zij de mogelijkheid een les pakket in termijnen betalen.