Kaliyuga
Image default
Groothandel

Essentiële kappersbenodigdheden van klein tot groot

Ben jij een professionele kapper en op zoek naar een kappersgroothandel voor ál jouw kappersbenodigdheden? Dan hoef je niet verder te zoeken, want Koos van der Beek heeft alle essentiële artikelen voor iedere kapper onder één dak. Verzorgingsproducten van topmerken, zoals Wella, KIS en Indola, maar ook elektra en meubels koop je hier. Een kapsalon vraagt natuurlijk om veel kappersbenodigdheden en het is vervelend als je deze op verschillende plekken moet zoeken. Daarom is Koos van der Beek jouw zakelijke partner zodat jij nooit meer iets tekort komt. Het overzichtelijke aanbod in de webshop helpt jou om snel te vinden wat je zoekt. Alles wat je aanschaft is van A-kwaliteit en daarom duurzaam. Voor het personeel van deze professionele groothandel is het namelijk belangrijk dat jij zo lang mogelijk geniet van jouw aankoop.

Ontdek waarom de klanttevredenheid hoog scoort

Koos van der Beek is een kappersgroothandel die al meer dan 80 jaar in het vak zit. Dit betekent dat het team alles weet van service en kwalitatief hoogwaardige kappersbenodigdheden. De score op klanttevredenheid is dan ook uitstekend en nog steeds probeert het bedrijf op alle fronten constant te verbeteren. Heb jij feedback? Geef het door, want dit wordt zeker serieus genomen. Naast de reguliere service die dit bedrijf verleent, biedt het ook reparaties en onderhoud aan. Heb jij een tondeuse waar de mesbladen van vervangen moeten worden of waar iets kapot aan is? Dit wordt snel voor je gemaakt! Het slijpen van scharen regelt deze kappersgroothandel ook voor je.

Neem telefonisch contact met dit erkende bedrijf op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken met een vertegenwoordiger? Dan neem je gemakkelijk en snel contact met dit erkende bedrijf op door te bellen of mailen. Een teamlid staat direct voor je klaar zodat je snel verder kan met waar jij zo goed in bent: het knippen van de mooiste kapsels.

https://www.koosvanderbeek.nl/