Kaliyuga
Woning en Tuin

Rioolservice Geldermalsen: top service!

Bent u opzoek naar een ontstoppingsdienst? Dan kan ik u Rioolservice Geldermalsen zeker aanraden! Vorige week had ik een lange dag achter de rug en als je thuis komt, dan wil je graag op de bank gaan zitten en niets meer hoeven te doen. Helaas merkte ik bij het gebruik van het toilet dat het water niet wegspoelde. Dit is thuiskomen in een nachtmerrie. Ik besloot direct om Rioolservice Geldermalsen te bellen, omdat ik hier erg positieve reacties over heb gehoord. Mij wordt verteld dat ik gelijk nog dezelfde avond geholpen kon worden aan mijn verstopte toilet. Rioolservice Geldermalsen is dezelfde avond nog langs gekomen om de verstopping te verhelpen, voor een goede prijs. Ik raad Rioolservice Geldermalsen zeker aan!

 

Wat niet te doen bij verstopt toilet!

Bij een verstopping in het toilet zijn er aantal dingen die u zeker niet moet doen! Als u merkt dat uw toilet verstopt is, moet u zeker niet het toilet vaker doorspoelen in de hoop dat de verstopping weggaat. Door het herhaaldelijk doorspoelen van een verstopt toilet, komt er alleen maar meer water in toilet. Hierdoor maakt u het ontstoppen van de afvoer alleen maar lastiger en moet u daarna alsnog een rioolspecialist inschakelen.

 

Voorbereiding toilet ontstoppen

Wanneer u zelf uw toilet gaat ontstoppen zijn er een aantal voorzorgsmaatregelen die u moet nemen, een goede voorbereiding is van groot belang. Het dragen van rubberen handschoen wanneer u uw toilet wil ontstoppen, zorgt ervoor dat u niet in aanraking komt met alle bacteriën die zich in het toilet bevinden. Het is ook erg handig op de vloer in rondom het toilet af te dekken met bijvoorbeeld kranten, handdoeken of keukenpapier. Dit voorkomt dat u hierna de vloer moet schoonmaken.

 

Tips zelf toilet ontstoppen

  • Gebruik afwasmiddel met heet water, hierdoor voeg je druk toe aan het water. De combinatie van afwasmiddel en heet water, maakt de verstopping los. Als u nu doorspoelt is de verstopping verholpen.

  • Als u last heeft van een verstopping die niet te diep zit, kunt u de kleerhanger methode. Gebruik een metalen kledinghanger en wikkel hier een doek omheen, vervolgens kunt u proberen om het de punt van de kleerhanger de verstopping eruit te halen.

 

https://www.ontstoppingsdienst-geldermalsen.nl