Kaliyuga
Image default
Bedrijven

Oud pand verkopen met achterstallig onderhoud

Kunt u uw pand verkopen met achterstallig onderhoud

Beschikt u over een oud pand in slechte staat en wilt u hier het liefst zo snel mogelijk van af? De oorzaak van een woning in slechte staat, is het niet uitvoeren van achterstallig onderhoud. Het pand is dus niet, te weinig of verkeerd onderhoude, waardoor schade ontstaan is. Schade die kan ontstaan door achterstallig onderhoud is verrotten van kozijnen door het lange tijd niet verfen. Het herstellen van deze schade kan een grote kostenpost zijn. De Nationale Vastgoedportefeuille koopt woningen aan in alle soorten en staten, zo ook uw pand met achterstallig onderhoud. Bij ons bent u verzekerd van een snelle en directe verkoop en wordt dus een langdurig verkooptraject voorkomen. Wij bieden u het beste bod voor uw pand met achterstallig onderhoud. Door u aan te melden bij ons, ontvangt u gratis een geheel vrijblijvend bod op uw woning.

 

Wat te overwegen bij de verkoop van uw pand

Bij het willen verkopen van uw pand met achterstallig onderhoud kan ervoor gekozen worden om dit onderhoud op te lossen, maar ook om de woning zo op de ‘stille’ markt aan te bieden. Een pand met achterstallig onderhoud is vaak niet aantrekkelijk voor particulieren om te kopen. Dit komt doordat er dan nog veel tijd en geld aan het and besteed moet worden. Uiteindelijk is het ook nog niet zeker of het renoveren van het pand de moeite waard is, doordat de kosten voor renovatie erg hoog kunnen zijn. Dit zorgt ervoor dat renovatie van een pand geldverspillend en tijdrovend kan zijn. De gemeente kan de verkoper van een pand met achterstallig onderhoud echter verplichten om de woning te renoveren voor deze in de verkoop komt. 

 

Pand snel verkopen

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille kunt u uw pand direct verkopen zonder enige problemen. Wij kopen panden aan in alle soorten en staten en bieden u het beste bod op de woning. Bij ons bespaart u duizenden euro’s aan makelaars- en notariskosten. Door u bij ons aan te melden, ontvangt u zo snel mogelijk gratis een geheel vrijblijvend bod op uw pand, zonder financierings voorbehoud. Hierdoor ben u verzekerd van verkoop.

http://denationalevastgoedportefeuille.nl/