Kaliyuga
Bedrijven

Meer natuurlijk licht in het huis

Voor meer licht in het huis kun je een lichtstraat laten bouwen waardoor er veel meer zonlicht in het huis komt. Een lichtstraat wordt op het dak geplaatst en het vervangt een deel van het dak.

Wanneer je een lichtstraat koopt kun je meestal gelijk een afspraak maken voor het laten plaatsen ervan door de winkel of je kunt zelf een aannemer inhuren. Sommige mensen kiezen ervoor om zelf een aannemer in te huren omdat ze zo goedkoper uit zijn. Voordat de lichtstraat geplaatst kan worden moeten er namelijk ook wat bouwwerkzaamheden plaats vinden.

De lichtstraat vervangt een deel van het dak en daarom moet er eerst een deel van het dak verwijderd worden. Je kunt een aannemer inhuren voor het verwijderen van het deel van de dak. Het moet op een veilige manier gebeuren en daarom zal er ook gekeken worden of er gevaarlijke stoffen in het plafond zitten zoals asbest. Als er gevaarlijke stoffen in het plafond zitten wordt het verwijderen ervan wel duurder.

Voor de prijzen van de lichtstraat en het plaatsen ervan kun je een offerte aanvragen. Je kunt offerte aanvragen bij de winkel of bij een aannemer.

Niekroos.nl

Glasdiscount.nl

Serbo.nl