Kaliyuga
Image default
Bedrijven

De perfecte pedicure opleiding voor jou !

Na een leuke opleiding voor pedicure kan je alles zelf doen! Door je voet regelmatig een pedicure behandeling te geven zorgt ervoor dat je tevreden voeten zal hebben. Het is belangrijk je voeten te verwennen door middel van een pedicure behandeling, omdat onze voeten ons overal heen brengen en voor een groot deel van de dag dragen. Door een pedicure opleiding te volgen kun je jouw voeten zelf een verwen beurt geven. Je kunt na afronding van de pedicure opleiding ook een klantenkring opbouwen en zo wat extra verdienen. Naast de veel voorkomende klachten leer je tijdens de pedicure opleiding ook wat standafwijkingen zijn van de voet en leer je huid aandoeningen herkennen

Als je eenmaal in het bezit bent van je pedicure diploma, kun je als pedicurist vele kanten uit.

Je kunt je eigen praktijk oprichten, combineren met het beroep schoonheidsspecialist, dit als deeltaak doen als zieken of bejaarden verzorgen, assisteren bij een zelfstandige pedicurist, en pedicure behandelingen doen in ziekenhuizen en psychiatrische inrichtingen.Tijdens de opleiding pedicure krijg je persoonlijke aandacht en ben je verzekerd van praktijkgericht onderwijs. Het is enorm belangrijk dat je de juiste kneepjes van het vak gaat beheersen.

Wat kan je nog meer verwachten van een pedicure opleiding?

Tijdens de pedicure opleiding leer je ook welke klachten door jou behandeld mogen worden en bij welke klachten jouw cliënt zou moeten door verwijzen. Daarom is het natuurlijk belangrijk dat je zoveel al mogelijk praktijklessen volgt.Verder moet je zeker ook denken aan een begeleider die je op de juiste wijze en de stof aanleert. Neem contact op met ons, indien je nog vragen hebt over de opleiding pedicure.