Kaliyuga
Image default
Mode en Kleding

De nieuwe collectie Floris van Bommel sneakers

Welkom bij dé Van Bommel shop!

Voor de grootste fanaten van het Nederlandse merk Floris van Bommel en Van Bommel schoenen is er goed nieuws, want de nieuwste collecties voor dit seizoen zijn nu direct verkrijgbaar in de webshop van Nijhof Schoenen. Shop till you drop naar de nieuwste sneakers, herenschoenen en riemen van dit super populaire merk. Maar waarom is Floris van Bommel zo populair bij mannen? We gaan er veel stil staan bespreken de voordelen en unieke eigenschappen van Floris van Bommel.

Reis naar het verleden | De rijke historie van een mooi familiebedrijf

Van Bommel schoenen zijn al jarenlang een begrip in Nederland. Al eeuwenlang ( inmiddels 3 eeuwen ) staat Van Bommel bekend voor hoogwaardige schoenen en pure vakmanschap. Inmiddels heeft het bedrijf de 9e generatie Van Bommel bereikt en staan de zonen van Frans van Bommel aan het roer van het familiebedrijf. Ondanks de moeilijke jaren in de detailhandel heeft het bedrijf haar naam verder versterkt en uitgebreid in de Nederlandse schoenenmarkt in de afgelopen 10 jaar. Volgens insiders liggen de sterke naam en het altijd maken van hoge kwaliteitsproducten daar ten grondslag aan.

Moergestel: waar het begon en tot op heden nog steeds is

Floris van Bommel is als familiebedrijf nooit haar ‘roots’ vergeten. De schoenenfabriek staat tot de dag van vandaag nog steeds in Moergestel, Nederland. Niet alles wordt hier geproduceerd. Deze fabriek is gespecialiseerd in de zogenaamde ‘Goodyear-maakwijze’.

Uitleg: Met deze maakwijze wordt de binnenzool voorzien van een rondom lopende, opstaande rand aan de onderzijde. Vervolgens wordt het bovenleer langs die rand gelegd en daar komt de welt weer tegenaan. Het geheel wordt gewoonlijk vastgezet met een locksteek, die dus horizontaal loopt. Daarna wordt de holte binnen de rand van de binnenzool opgevuld met een tussenzool. Als laatste werkgang wordt de loopzool met een verticale steek vastgemaakt aan de welt, zodat de onderkant van de schoenzool een karakteristieke stiklijn laat zien. Voor de andere fabricagemethoden wordt er beroep gedaan op de fabrieken in Portugal en Spanje tot aan India. Door de jaren heen zijn er vaste partner relaties ontstaan voor Van Bommel om de kwaliteit en betrouwbaarheid van het voorwerk te garanderen. Alle schoenen worden verzonden vanuit de Van Bommel magazijn in Moergestel.

Val op met Floris van Bommel sneakers | Nieuwe collectie bij Nijhof Schoenen

Als losstaande merk binnen de Van Bommel groep is Floris van Bommel in 1996 ontstaan. Een label dat zich onderscheidt van de traditionele Van Bommel schoenen, bedoelt voor de hippe man die graag modieuze schoenen draagt en zich fris en jong wil voelen. Het idee werd realiteit en sindsdien zijn Floris van Bommel niet meer aan te slepen bij de hedendaagse Man. Een sportieve collectie dat aansluit aan de wensen van de hedendaagse man gecombineerd met de kwaliteit waar het bedrijf zo bekend om staat.

Nieuwsgierig naar het aanbod? Bekijk dan de nieuwste collectie in de webshop of winkel van Nijhof Schoenen. Nijhof Schoenen is , net als FvB, een familiebedrijf met passie en roots in de schoenenbranche. Al sinds 1929 timmert deze onafhankelijke schoenenwinkel uit Hengelo (ov) aan de weg met de nieuwste schoenenmode voor dames, heren en kinderen van alle leeftijden. Dankzij een gevarieerd aanbod van ca. 70 merken zijn wij één van grotere onafhankelijke schoenenwinkels in Oost-Nederland.

In onze webshop kunt je de volgende type Van Bommel damesschoenen kopen:

In onze webshop kunt je de volgende type Van Bommel herenschoenen kopen:

  • floris van bommel laarzen
  • floris van bommel mocassons
  • floris van bommel geklede schoenen

 

De nieuwste collectie sneakers van Floris van Bommel zijn een lust voor het oog en totaal onderscheidend. Te beginnen met de zeer herkenbare ‘F’ aan de zijkant, die het merk moet symboliseren. Daarnaast zijn er de hele prettige kleuren die fris en modern ogen, zodat per se seizoensgebonden te zijn. Het maakt ze daarom altijd te combineren met iedere outfit. Zien is verkocht zijn dus bekijk de collectie online en bestel direct Floris van Bommel online met gratis verzending in Nederland.

 

https://www.nijhofschoenen.nl/floris-van-bommel/