Kaliyuga
Image default
Mode en Kleding

Sneakers kunnen ook modieus zijn!

Als je een statement wilt maken met de schoenen in plaats van de jurk, combineer ze dan met een jurk in een neutrale kleur. Kleurrijke sportschoenen staan veel beter bij monochrome kleding, maar het is een ander verhaal met zwarte sneakers. Modellen in zwart, zoals de bekende stoffen schoenen van Vans, staan prachtig bij een tennisjurk of om een geheel zwarte outfit af te maken met een zwarte maxi-jurk.

Wat de sokken betreft, is het aan te bevelen laag uitgesneden sokken of helemaal geen sokken te dragen. Als u toch lage sokken draagt, zorg er dan voor dat ze bij de schoenen passen of dat ze een neutrale kleur hebben. De reden waarom u geen sokken of laag uitgesneden sokken moet dragen, is dat je benen daardoor langer lijken en je één ding minder hebt om te passen. Er zijn echter jurken waar sneakers met hoge sokken goed bij passen, zoals je in onze fotogalerij zult zien.

De combinatie van sneakers en een slip dress voelt moeiteloos en sportief, maar tegelijkertijd vrouwelijk en elegant aan. Het is dus een goede keuze voor de dames die houden van een sportieve, elegante stijl en die niet willen inboeten aan comfort.

Het bloemenpatroon is een klassieker onder de zomerjurken en geeft een bijzonder fris accent aan je outfit. Hoewel een kort jurkje meestal gepaard gaat met een paar elegante sandalen, veronachtzaam je de combinatie met sneakers niet. Of de jurk nu een mini, midi of maxi lengte heeft, hij staat echt cool in combinatie met witte gympen.

Op zoek naar mooie modieuze sneakers? Kijk dan eens naar Via Vai Sneakers!