Kaliyuga
Image default
Electronica en Computers

De Makita accu 18v koopt u voordelig bij ons

Met de Makita accu 18v kunt u veel langer met uw machines zonder dat u deze eerst hoeft te op te laden. Deze handige accu is de perfecte accu voor wanneer u uw machine weer wat extra kracht wil geven en die ook duurzaam is. Doordat een accu veel opgeladen moet worden, kan dit slijtage opleveren bij de batterij. Aangezien dit bij de Makita accu 18v minder snel hoeft, gaat deze ook veel langer mee! Zo heb je niet alleen veel langer plezier van de accu, maar ook uw machines.

De Makita accu 18v past op velen machines

Doordat de Makita accu 18v op veel verschillende machines past, is deze accu een echte duizendpoot. Zo past de accu op de Makita BFS450, Makita BFS450, Makita BDA350RFE, Makita BO180DRF, Makita LXDT01, Makita VR350DRFX en ga zo maar even door. Doordat de accu op meerdere machines past, zijn de mogelijkheden dus eindeloos. Nooit meer een moment dat u geen gebruik kunt maken van uw machines omdat de accu leeg is!

Bij ons vindt u de Makita accu voor een voordelige prijs. Dit komt doordat wij niet het nieuwste product aanbieden, maar eentje met een nog betere kwaliteit. De accu heeft dezelfde pasvorm als de originele Makita BL1850 waardoor u niet meer veel goed hoeft weg te leggen voor een goede accu. En daarbij krijgt u minimaal twaalf maanden garantie op de accu voor het geval de accu het niet zo lang doet. Wij helpen u graag verder het beste uit uw machines te halen, en bieden daarom ook een groot assortiment van accu’s aan.

Met de Makita accu 18v werken uw machines weer optimaal en kunt u weer verder werken. En daar zijn wij grote voorstander van!