Kaliyuga
Image default
Electronica en Computers

Ontvang deskundig onafhankelijk ICT-advies over licenties bij dit bedrijf

Voor onafhankelijk ICT-advies over de aanschaf van licenties voor software kunt u terecht bij OnnIT. Het is belangrijk dat uw licenties compliant zijn aan huidige regelgeving, zodat u er zeker van bent dat onbevoegde derden hier niet gebruik van kunnen maken zonder uw toestemming. Ook dient u als onderneming ervoor te zorgen dat u zelf niet over onbevoegde licenties beschikt, waardoor u later mogelijk problemen krijgt. Door uw licentiebeheer uit te besteden aan OnnIT kunt u rekenen op onafhankelijk ICT-advies en een controle op uw licentiepositie. Hiervoor kan een onderzoek worden ingesteld, waardoor kan worden vastgesteld hoe effectief en legaal het beheer van uw licenties wordt uitgevoerd.

Krijg advies van een ervaren bedrijf

OnnIT heeft uitgebreide ervaring in het adviseren van uiteenlopende soorten bedrijven en organisaties. U kunt rekenen op effectief en onafhankelijk ICT-advies, doordat dit bedrijf niet afhankelijk is van een vendor. Hierdoor worden alle aangereikte oplossingen afgestemd op de wensen van uw dienstverlening en kunt u ervan op aan dat alle software die u wordt aangeraden, volledig compliant zal zijn met huidige regelgeving. U wordt bijgestaan in het maken van beslissingen als het aankomt op het aanschaffen van nieuwe software licenties en oude, reeds in gebruik genomen licenties worden onder de loep genomen. Zo worden ook deze volledig afgestemd en aangepast om alsnog in compliance te zijn met de juiste regelgeving rondom licentiebeheer.

Vendor onafhankelijk ICT-advies

OnnIT werkt onafhankelijk van een vendor, dus u bent verzekerd van het beste advies. Een onafhankelijk licentiepositie onderzoek zorgt ervoor dat u precies weet hoe compliant uw onderneming reeds is en waar verbeterpunten liggen. U blijft alle rechten op de licenties behouden, echter worden de zorgen en lasten over het licentiebeheer voor u uit handen genomen. Zo houdt u meer tijd over om aan de dienstverlening van uw onderneming te besteden, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over of alle soft- en hardware wel legaal in gebruik is genomen en voldoet aan de veiligheidsnormen.

Schakel deze specialisten nu in

Wilt u onafhankelijk ICT-advies en hulp bij licentiebeheer ontvangen van een specialistisch bedrijf? Dan is OnnIT de perfecte partner voor u. Deze experts staan voor u klaar met uitstekende dienstverlening om uw bedrijf vooruit te helpen. Heeft u interesse? Bekijk dan gerust eens de website voor meer informatie of neem contact op met de specialisten.