Kaliyuga
Image default
Financieel

Waar te koop Bitcoins – Tips voor het kopen en investeren in deze Crypto-valuta

Het voordeel van het kopen van digitale valuta zoals Dash of Dogecoin is dat u geen grote hoeveelheden geld hoeft te dragen om ze te kopen. Ook biedt het kopen met virtueel geld een aantal financiële voordelen, waaronder: lage transactiekosten, snelle bevestigingstijden, geen risico op wisselkoersschommelingen en onmiddellijke uitbetaling. Om het meeste uit deze voordelen te krijgen, moet u echter weten hoe u digitale valuta’s goed kunt kopen en verkopen. Kies tussen kopen in USD en andere belangrijke valuta en kies wanneer u uw munten wilt kopen.

 

Het eerste voordeel van het kopen van bitcoins is dat u uw uitbetaling onmiddellijk kunt ontvangen. De meeste traditionele betaalmethoden duren enkele dagen om een succesvolle transactie uit te voeren, dus met behulp van Bitcoins geeft u direct toegang tot uw fondsen. Een van de beste plaatsen om digitale valuta’s te kopen, is op een gespecialiseerde uitwisseling waarbij u uw valuta van keuze kunt selecteren, zoals Gemini.

 

Een ander voordeel voor het kopen van bitcoins is dat ze niet worden ondersteund door een nationale overheid of bank. Dit maakt ze minder onderhevig aan fraude of diefstal, een veel voorkomend probleem met een aantal traditionele valuta ondersteund door edelmetalen.

Hoewel veel landen het verkopen en kopen van cryptocurrency hebben gelegaliseerd, zoals Zwitserland, herkennen anderen nog steeds geen digitale valuta’s.

 

Bij het kiezen van wat een van de beste plaatsen om bitcoins te kopen, moet u zich bewust zijn van verschillende factoren. Eén factor is transactiekosten. Sommige kosten zijn laag in bepaalde tijden van het jaar, maar hoog tijdens andere tijden. Daarom is het belangrijk om de vergoedingen te bevestigen die u in rekening wordt gebracht voordat u geld naar een bepaald adres verzendt.

 

Een tweede factor om te overwegen bij het zoeken naar plaatsen om bitcoins te kopen, is of ze al dan niet voldoende veiligheidsgraad bieden. Het ontbreken van een bankrekening beperkt gebruikers tot slechts een paar financiële lanen, maar degenen die hun eigen bankrekening hebben, kunnen die gebruiken om hun gewenste hoeveelheid bitcoins te kopen. Door een portefeuille te openen en de openbare sleutel in de transactie te gebruiken, kunnen gebruikers toegang krijgen tot hun eigen privé digitale valuta zoals ze een creditcard zouden hebben. Een hoog niveau van beveiliging is de meest elementaire voorwaarde voor het gebruik van deze methode, hoewel er extra voordelen zijn als u meer geld heeft om te besteden.

 

Als u van plan bent om een typische portemonnee of webbrows-site te gebruiken om bitcoins te kopen, is het proces waarschijnlijk eenvoudig. Als u van plan bent om een gespecialiseerde uitwisseling zoals Gemini of BitPay te gebruiken, kan de ervaring veel ingewikkelder zijn. Zelfs de meest elementaire transactie van uw standaard portemonnee wordt beschermd door twee-factor authenticatiesystemen: een gecodeerd bericht en een pincode. Deze twee factoren, gecombineerd met optionele add-ons, zoals een blokverkenner, bieden de ultieme bescherming tegen hackers en anderen die zouden proberen om uw persoonlijke gegevens te gebruiken om u te bedriegen.

Krijg meer informatie hier https://www.bitcoinmeester.nl