Kaliyuga
Image default
Financieel

Persoonlijke lening afwijzing redenen en hoe te overwinnen?

U kunt om meerdere redenen leningen aanvragen, een opleiding in het buitenland volgen, kopen een nieuwe fiets of auto, chirurgische en medische kosten, consolidatie van leningen, renovatie van huizen, enz. Onmiddellijke persoonlijke leningen zijn zeer efficiënt en geschikt om de kredietnemer te helpen zijn kredietscore te verbeteren. Of aanvragen van de  creditcard rekeningen op en u moet nog steeds een goed financieel imago hebben voor een andere kaart.

Maar dit komt allemaal van één punt, door de status van uw persoonlijke lening te kennen. Om voorbereid te zijn op de goedkeuring of afwijzing van de lening is dus onder uw controle en door middel van uw kredietgeschiedenis.

U kunt uw persoonlijke lening online en offline volgen:

Dankzij de geavanceerde technologie die het leven gemakkelijker heeft gemaakt om toegang te krijgen tot de status van persoonlijke lening. Digitalisering heeft banken en NBFC’s geholpen om hun functionaliteit via websites te upgraden. Het beste deel is het aanvraagproces, dwz even transparant voor ons als dat van de operators.

Via offline kunt u altijd de geldschieter, NBFC’s of bankpersoneel navragen om de status van uw directe persoonlijke lening te kennen. Met alle mogelijkheden van goedkeuring van leningen, zijn er echter bepaalde normen waarmee deze financiële instellingen uw aanvragen verdelen in goedgekeurd en afgewezen.

 • Uw kredietgeschiedenis speelt een belangrijke rol bij de goedkeuring van uw lening

 • Uw kredietgeschiedenis speelt een belangrijke rol bij de goedkeuring van uw lening 

 • Hoe lager de kredietscore, hoe groter de kans op afwijzing

 • Hoe hoger de kredietscore, hoe groter de kans op snelle goedkeuring

 • Hoe hoger uw kredietscore , leninggoedkeuringen zijn eenvoudiger en kunnen worden goedgekeurd met minder rentetarieven.

 • Elke persoonlijke lening zoals onderwijs & reislening, lening voor twee- of vierwielers, medische lening, allemaal betere looptijden om uw kredietscore te verbeteren.

Een persoonlijke lening krijgen met een hogere kans op goedkeuring!

Hoe kan ik controleren of ik in aanmerking kom voor een persoonlijke lening? Dit zou belangrijker zijn om manieren te vinden om de kans op uw goedkeuringspercentage te vergroten. De websites hebben een duidelijke link om uw aanvraagproces te laten zien met de volgende lening-ID.

Het bepalen van uw persoonlijke leningbedrag

Maak een balans op van uw vereisten. Leen altijd meer voor gevestigde exploitanten en niet voor onnodige uitgaven.

Persoonlijke leningen zijn duurdere financiële producten dan woningkredieten, dus leen voorzichtig.

Analyseer uw nettoloon of jaarinkomen ten opzichte van -tegen EMI van de persoonlijke lening.

De regels zijn eenvoudig:

 • Controleer uw kredietscore. Sommige banken willen kredietscores van meer dan 700; sommigen kunnen met iets minder doen.

 • Niet-bancaire financiële instellingen beperken persoonlijke leningen gewoonlijk tot Rs. 15 lakhs. In andere gevallen kunnen individuen een persoonlijke lening krijgen die 30 keer hun netto nettoloon per maand of netto inkomen per maand bedraagt.

 • EMI’s van leningen bedragen ruwweg 45% van het maandsalaris of inkomen van de lener.

 • Controleer op vooraf goedgekeurde aanbiedingen. Bel de klantenservice van de financiële instelling om dit te controleren.

 • Benader de bank.

 • Kijk of er sprake is van factoring

Het juiste inkomen voor onmiddellijke goedkeuring van een persoonlijke lening:

Uitgebreid als EMI, gelijkgesteld aan maandelijkse afbetalingen, is vaak de bron van verwarring. Het is meer dan verwarring, het is vaak bezorgdheid over het betaalde bedrag. Behalve dat u op het juiste moment een persoonlijke lening krijgt, kunt u betere voordelen behalen zonder enige druk of trek van goedkeuring via Buddy Loan, een van de beste leningverstrekkers.

Twijfels ontstaan over de criteria voor renteheffing van de kredietgever. Onduidelijkheid over de berekeningsmethode van EMI kan mensen er ook van weerhouden persoonlijke leningen aan te gaan. De volgende informatie bespreekt de berekeningsmethode van EMI. Weten hoeveel rente er in rekening wordt gebracht en hoeveel er naar de terugbetaling van de hoofdsom gaat, is het recht van elke lener.

 

https://spaarbuidel.nl/creditcard/