Kaliyuga
Image default
Financieel

Alle informatie over surveyworld op een rij

Verdien geld met het invullen van enquêtes op Surveyworld, in dit artikel wordt SurveyWorld besproken.

Algemene informatie over surveyworld

Surveyworld is opgericht in 2017 en wordt beheerd door e-Bron marketing en het hoofdkantoor bevindt zich in Nederland. Een waarschuwing is echter om deze site niet te verwarren met iSurvey-wereld die een bijna vergelijkbaar ontwerp en naam heeft!

Wil je meer informatie over Surveyworld? Lees er hier alles over. 

Overzicht van SurveyWorld

Er is zo weinig achtergrondinformatie over Survey World en het bedrijf dat het runt en wie het teammanagement ook is. Gebrek aan voldoende informatie over al deze noodzakelijke details maakt de meeste mensen huiverig voor deze onderneming.

Meestal in verschillende ervaringen, wanneer een dergelijk scenario zich voordoet waarbij er weinig of geen informatie over een site is, kan dit betekenen dat er iets te verbergen is of dat er een beetje dekking is voor de sporen die gaande zijn. Als je de persoon die de site runt of de belanghebbenden erachter niet kent, is het voor een gemiddelde persoon niet gemakkelijk om een ​​rechtszaak aan te spannen.

Wanneer je hun Facebook-pagina bekijkt, beweren ze dat ze een onpartijdig en onafhankelijk type gemeenschap van marktonderzoek bedrijven zijn. Ze sturen je geen online enquêtes die jw kunt invullen en laten geen gebruikerstests uitvoeren waarmee je de beloningen kunt beheren.

Wat zij doen is jou informeren over het onderzoek. Dus volgens hun beschrijving zijn ze meer een enquête-aggregatorsite zoals Survey Momma, enquêtevergelijking, enquêtevrijheid of enquêtespotter.

Wat is een enquête-aggregatorsite?

De meeste mensen vragen zich misschien af ​​wat een enquête-aggregatorsite is. De sites zijn ook algemeen bekend als enquêterouters; dit zijn voorbeelden van websites die hun enquêtes niet hebben, maar in plaats daarvan een gebruiker doorverwijzen naar de websites van de enquêteprovider waar u de enquêtes moet invullen, of de enquêtes van de externe providers rechtstreeks op hun websites samenvoegen.

Wanneer de sites effectief worden beheerd, zoals in Inbox Pounds, Points Prizes en Daily Rewards, kan elke gebruiker worden weggevoerd naar een site van derden. Bovendien worden de punten die u verdient op de sites nog steeds bijgeschreven op het account op de site die u heeft doorverwezen.

In het geval van SurveyWorld, wat niet is zoals verwacht, zijn ze alleen gelieerd aan de sites die ze strikt aanbevelen en voor elke individuele site die je aanbeveelt, moet een geïnteresseerde gebruiker zich aanmelden en lid worden.

Als het gaat om affiliate marketing, werkt SurveyWorld als een bedrijf dat heel gemakkelijk te begrijpen is. De site functioneert op een combinatie van direct affiliate marketing en een cost-per-action marketing website. Jij kunt wat geld verdienen wanneer iemand zich aanmeldt voor de aanbevolen enquêtesites en zich bij hen aansluit.

Het hangt allemaal af van de sites waarvan ze je aanbevelen om lid te worden, omdat je zult merken dat een bepaald percentage van je inkomsten naar de site zelf gaat zonder dat dit enig effect heeft op het inkomen. SurveyWorld is voor iedereen uit elk land en ze kunnen lid worden en deelnemen zolang ze zich houden aan de vermelde beperkingen die van toepassing zijn op elke individuele site waarnaar u wordt doorverwezen.

Als algemene vuistregel geldt dat als je  ouder bent dan 18 en woonachtig bent in het VK, de VS of Canada, je kunt deelnemen en inkomsten kunt ontvangen van bijna elke enquête site op internet.

Da’s makkelijk. Enquetes invullen en geld verdienen. Bekijk hier hoe je dat doet! 

http://MeedoenAanOnderzoek.nl