Kaliyuga
Image default
Particuliere dienstverlening

Uitgeverij in eigen beheer met deze specialisten aan je zijde

Uitgeverij in eigen beheer is spannend, vooral als het je eerste boek betreft. Je kunt je misschien niet veroorloven om dit volledig uit te besteden, maar je komt de kennis te kort om het zelf te doen. Geef je je boek in eigen beheer uit, dan moet je veel leren en dat zal niet altijd direct perfect gaan. Met vallen en opstaan kom je er wel, maar de kennis van een specialist zou jou veel tijd en inspanning schelen. Dat is dan ook precies wat BigBusinessPublishers voorstelt aan haar klanten uit Noord-Holland en Utrecht. Samen met hen doe je de uitgeverij in eigen beheer, wat betekent dat je steun en advies krijgt van specialisten.

De werkwijze

Deze uitgeverij stelt voor om de aanmelding van je boek bij het CB voor je over te nemen. Dit is een lastige taak en ook kostbaar als het niet goed gebeurt. Ze kunnen je ook helpen terwijl je het zelf doet en er zorg voor dragen dat al je papierwerk in orde is voordat je het indient. Dat is voor jou een hele zorg en een lastige taak minder. De tijd die je daarvoor terugkrijgt besteed je aan promotie en opmaak, bijvoorbeeld.

Handige andere services

BigBusinessPublishers uit Noord-Holland en Utrecht doet niet alleen de distributie van je boek voor je. Dat kan wel, maar ze bieden ook aan om andere taken over te nemen. Neem contact met ze op en je krijgt een lijst met optionele diensten waar je gebruik van kunt maken. Vraag bijvoorbeeld om hulp bij het schrijven van de flaptekst, want die moet lezers overhalen je boek te kopen. Je kunt je boek ook aan de correspondentie van de uitgever laten toevoegen en hem zo naar boekhandelaren laten sturen voor meer zichtbaarheid. Uitgeverij in eigen beheer hoeft op deze manier niet meer alleen.

https://www.bbpublishers.nl/