Kaliyuga
Image default
Particuliere dienstverlening

Boek hier uw prachtige luxe rondreis door Vietnam

Als u graag een luxe rondreis door Vietnam wilt maken, dan kunt u een 23-daagse vakantie boeken via Original Asia. Hier hebt u de mogelijkheid om verschillende rondreizen aan te vragen, die geheel naar wens worden afgestemd. Zo weet u zeker dat u alle bijzonderheden te zien krijgt, die u interessant lijken. Op volstrekt eigen tempo kunt u een volledige rondreis samenstellen in het land naar keuze. Kies bijvoorbeeld voor een rondreis door Sri Lanka met uw kinderen en ontdek wat dit land te bieden heeft. U hoeft enkel maar in gesprek te gaan met deze reisorganisatie en een duidelijk programma wordt voor u opgesteld. Genoeg redenen om een fraaie vakantie te boeken bij deze reisorganisatie, gericht op rondreizen in Aziatische landen.

De ultieme Vietnam-beleving

U kunt een luxe rondreis door Vietnam of rondreis door Sri Lanka met uw kinderen helemaal zelf samenstellen. Uiteraard mogen de meest kenmerkende bezienswaardigheden niet ontbreken. Uw reisorganisatie Original Asia zal met u bespreken wat allemaal mogelijk is om een zo’n compleet mogelijk programma voor u op te stellen. U kunt gedurende de reis uw avontuur verlengen, maar uiteraard ook inkorten. De volledige rondreis zal geheel naar uw wensen worden afgestemd. Bezoek in Vietnam de waterwegen van Ninh Binh en maak een mooie cruise door de Halong Bay. Fietstochten door uitgestrekte rijstterrassen maken uw Vietnam-beleving uniek en onvergetelijk. Breng vervolgens een bezoek aan de keizerlijke stad Hue of geniet volop van natuur in het Bach Ma National Park.

Ontspannen en avontuurlijk op reis

Voldoende opties maken uw luxe rondreis door Vietnam tot een mooie herinnering voor altijd. U verblijft uiteraard in luxueuze hotels voor een ontspannende vakantie in dit prachtige land. Hetzelfde is uiteraard mogelijk als u een rondreis door Sri Lanka met uw kinderen wilt maken. Original Asia is de aangewezen reisorganisatie als u verschillende avonturen wilt beleven.