Kaliyuga
Image default
Particuliere dienstverlening

Laat een smeervloer leggen als basis voor uw nieuwe interieur

Op enig moment wilt u een nieuwe vloer in uw huis. Als u dit soort plannen heeft dan is het belangrijk om een goede voorbereiding te treffen. De ondervloer moet geschikt zijn voor uw nieuwe vloerbedekking. Een smeervloer leggen is een goede basis voor veel soorten vloeren. Wilt u ook vloerverwarming of wilt u leidingen of kabels mooi wegwerken? Dan kiest u voor het infrezen van de dekvloer. Dit gebeurt uiteraard ook allemaal voordat u uw definitieve vloer laat leggen. Houd rekening met een goede planning. De ondervloer moet na het leggen eerst drogen. Meestal wordt hiervoor minimaal 24 uur in acht genomen, maar vaak ook langer.

Verduurzamen in combinatie met renoveren

Een nieuwe vloer geeft mogelijkheden voor verduurzaming. U kunt de dekvloer infrezen voor het laten aanleggen van vloerverwarming. Als uw woning op een warmtenet wordt aangesloten, wordt soms van vloerverwarming gebruikgemaakt. Een smeervloer is bij uitstek geschikt voor het laten leggen van vloerverwarming. U kunt de vloer ook nog extra laten isoleren zodat u nog meer energie bespaart. Uw woning krijgt hierdoor ook een hoger energielabel. Dit is gunstig als u de woning wilt verkopen, want het levert vaak een hogere verkoopprijs op. Soms kunt u voor verduurzamingsmaatregelen voor uw huis in aanmerking komen voor subsidie via de provincie.

Laat uw vloer aanleggen door een deskundige professional

De basis voor uw nieuwe vloer is erg belangrijk. Als u geen ervaren klusser bent, laat dit dan over aan een vakman. Een dekvloer infrezen is geen karwei waar u zich aan moet wagen als u dit nooit eerder heeft gedaan. U kunt dan hooguit de kunst afkijken als Multi Vloeren Brabant bij u langskomt. Zij kunnen ook een mooie smeervloer voor u leggen. Ook dit kunnen ervaren klussers wel zelf, maar is ook een klus die zeer zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Gebeurt dat niet dan heeft dat vervelende gevolgen voor uw vloer. Neem daarom contact op met de experts van Multi Vloeren Brabant en geniet van vakmanschap en een eindresultaat van topkwaliteit.