Kaliyuga
Image default
Financieel

Hoe Bitcoins te kopen met ideaal

Bitcoin te kopen of te verkopen  bij BitcoinMeester

Het is vrij eenvoudig om bitcoins te kopen met behulp van ideaal. Dit komt omdat de serviceprovider voor alle technische details zorgt en u zich geen zorgen hoeft te maken over het downloaden van software of om op uzelf een serverinstellingen te moeten configureren. Alle transacties worden door het bedrijf zelf afgehandeld, dus er hoeft zich geen zorgen te maken dat er een soort gedoe wordt. U betaalt eenvoudig voor het bedrag van de geld dat u wilt overbrengen, selecteert u een betalingsmodus en wacht tot deze naar uw elektronische cheque wordt verzonden.

  

Er zijn veel verschillende manieren die mensen gebruiken om bitcoins te kopen, maar niet allemaal hebben ze dezelfde soort beveiligingsproblemen die kunnen gebeuren met andere methoden. Sommige mensen kopen via een bank of een andere financiële instelling. In deze gevallen gebruiken mensen hun creditcards of andere virtuele valuta op de markt om de verkoop te vergemakkelijken. Dit proces staat bekend als een portemonneeconversie.

Maar als u uw eigen e-commerce site of website hebt die u wilt verkopen in plaats van een van deze methoden te gebruiken, kan dit een veel veiliger manier zijn om te kopen.

 

Als je bitcoins probeert te kopen met een uitwisseling zoals MT GOX, maar je nog geen account hebt, wanhoop niet. Je kunt nog steeds kopen met behulp van een andere site die net zo goed werkt. Het enige verschil is dat u geen geld kunt overbrengen totdat uw account een bepaald niveau van geld bereikt om hen te bewijzen dat u bent wie u zegt dat u bent. Wanneer u dit niveau bereikt, kunt u zich echter intrekken. Wanneer u dit punt hebt bereikt, kunt u een debetkaart of Paypal gebruiken om een opname te doen en u nooit de privacy van uw eigen huis moet verlaten.

 

Veel mensen die bitcoins willen kopen, zijn bang dat hun privé-informatie zal worden gestolen als ze ervoor kiezen om te kopen met behulp van een uitwisseling zoals MT GOX. Als u nog geen account bij hen hebt, moet u zich daar geen zorgen over maken. Alle transacties zijn volledig gecodeerd, dus iedereen die vindt dat uw privé-informatie het niet kan gebruiken voor alles, naast het opzoeken van uw sofinummer. Dit maakt het kopen van Bitcoins van een online uitwisseling zoals bitpay zo veilig.

 

Een van de belangrijkste dingen om in gedachten te houden bij het leren hoe je bitcoins met ideaal koopt, is dat je geduldig moet zijn. Dit is een lang proces en het kan overal van een week tot een maand duren voordat de transactie doormaakt. Sommige mensen willen meteen in de actie en zijn bereid om het volledige bedrag in één transactie te betalen, maar anderen willen eerder in de loop van de tijd kopen en betalen. Er is hier geen recht of verkeerd antwoord, het is gewoon een kwestie van wat het beste voor u werkt.

 

Je kunt bitcoins kopen met ideaal op twee verschillende manieren: direct en online. Als u nieuw bent bij het proces, dan is het veel gemakkelijker om te kopen met behulp van de online-methode. Met deze methode moet u naar de site gaan, enige basisinformatie geven en vervolgens een portemonnee kiezen om het geld voor u te houden. Alle transacties worden veilig en onmiddellijk gedaan, wat betekent dat u al uw geld zult hebben als u het nodig hebt. Dit is de voorkeursmethode voor de meeste mensen, en het is een geweldige manier om te leren hoe Bitcoins te kopen zonder te lang te wachten.

Bij BitcoinMeester kunt u Bitcoin kopen en van al deze voordelen gebruik maken!