Kaliyuga
Image default
Beauty en verzorging

Het verhaal achter Medik8

Elliot Isaacs heeft medik8, verkrijgbaar bij Cotton Spa, groot gebracht. Hij had een zus en die zus had veel last van roodheid. Hij ontwikkelde een product in het lab van zijn vader, wat zou werken op de rode haarvaten van de wangen van zijn zus. Het werkte! 

Hij ging verder met de wetenschap en creëerde er een grotere lijn eromheen. Hij reisde rond en ging op zoek naar de meest geweldige ingrediënten en ontwikkelingen op gebied van skincare. Hij creëerde unieke formules en hij werd bekend. Hij ontwikkelde patenten op verschillende vlakken binnen de skincare. De CSA philosophy ontstond. Dit is een formule met erop gespitst is het maximale uit de eigen huid te halen. De letter C van Vitamine C, dit is een van de krachtigste antioxidanten die er is. Deze helpt de huid weerstand te bieden van alle stralingen en invloeden van buitenaf. Dit ingrediënt werkt op roodheid, pigment maar ook op anti-aging. De letter S is van Sun protection factor. Dit legt een shield over je huid heen die je huid beschermd tegen de zonnestralen. Dit is dan ook de beste anti-rimpel dagcrème die maar kan hebben. Een dagcrème met minimaal spf 30 doet wonderen. Waarom? Je huid is namelijk overdag voornamelijk bezig met het beschermen van zichzelf. Zonschade is huidveroudering nr 1 vanuit extern gebied en dit moet je zoveel mogelijk voorkomen. 

De letter A staat voor Vitamine A en dit is een krachtig ingrediënt om de huid te vernieuwen. Dit werd veel gebruikt voor acne maar nu vandaag de dag wordt dit voor meerdere huidtypes ingezet. Wel moet je huid er even aan wennen en moet je hem rustig opbouwen. Gelukkig heeft Elliot hier rekening mee gehouden en heeft hier een time release werking van gemaakt. Dit houd in dat het product gereguleerd vitamine a afgeeft. Het mooie van dit product is dat bijna alle huidproblemen hiermee aangepakt kunnen worden. Multi inzetbaar dus. Het gebruik van deze bovenstaande combinatie is dus goud. We behandelen bij Cotton Spa veel huiden met deze formule. Altijd succes gegarandeerd. 

Wel wordt de behandeling en ook alle producten afgestemd op de huid. Hiermee customize je dus een advies op iemand zijn huid. Er worden foto’s gemaakt om dit proces te monitoren zodat we dit goed bij kunnen houden. Want wie wil er nou geen mooie huid hebben? Of met minder make-up de deur uit kunnen. Blije gezichten willen we altijd graag, daarom is Medik8 onderdeel van ons aanbod. Dat maakt het zo mooi aan ons beroep als huidspecialist bij Cotton Spa.

 

https://www.cottonspa.nl/collections/medik8