Kaliyuga
Beauty en verzorging

Haar is niet voor iedereen hetzelfde

Haar is niet voor iedereen hetzelfde

Hoewel vrijwel iedereen natuurlijk over een gezonde bos haar beschikt, is niet iedereen altijd tevreden over zijn of haar eigen lokken. Veel mensen vinden hun haar te pluizig, of te dik, of juist te dun. Sommigen vinden hun kapsel te saai, terwijl anderen juist wel een wat minder wilde bos zouden willen hebben. Op een gegeven moment is het echter toch belangrijk om tevreden te zijn over je uiterlijk. Het heeft geen zin om onzeker te zijn over dingen waar je toch niets aan kunt veranderen. Of kan dat misschien wel? Uiteraard zijn er een heleboel mogelijkheden om jouw haar te veranderen naar je eigen droomkapsel. Als je je haar te pluizig vindt, zijn er allerlei methoden om het zachter en glanzender te maken. Zo kun je eens aan je kapper vragen of zij nog tips hebben wat betreft crèmepjes die je erin kunt smeren. Ook kunnen speciale shampoos helpen.

 

Wat te doen bij pluizig haar?

Bij pluizig haar kun je het beste een speciale soort shampoo en conditioner gebruiken. Aan je kapper kun je het beste vragen welke shampoos goed bij jouw haar passen. Ook een haarmasker gebruiken na het uitspoelen van de conditioner is een erg goede methode. Een haarmasker zorgt ervoor dat je haar wat zwaarder wordt, waardoor het dus minder snel gaat ‘ontploffen’. Na het douchen is het verstandig om nog een crèmepje erin te smeren terwijl het opdroogt. Verder helpt het vaak om het vast te maken terwijl het aan het opdrogen is, zodat het niet meteen alle kanten opgaat.

 

Wat te doen bij dun haar?

Als je je haar te dun vindt, dan kun je daar ook zeker wat aan veranderen. Denk bijvoorbeeld eens aan haar extensies. Dit zijn eigenlijk gewoon plukken nephaar die je in je eigen haar kunt bevestigen. Zo lijkt het alsof je een mooie, dikke bos haar hebt. Uiteraard kun je ook crèmepjes en speciale shampoo kopen in de hoop dat je haar wat dikker wordt en meer volume krijgt. Maar het allerbelangrijkste is wel dat jij je fijn voelt bij je haar. Als je liever geen kunstmatige crèmes en plukken haar gebruikt, dan is dat ook prima.

 

https://www.oxyextensions.nl/