Kaliyuga
Image default
Beauty en verzorging

Een duidelijke opleiding schoonheidsspecialiste volgen?

de nieuwe opleiding schoonheidsspecialiste is een opleiding die je alle kneepjes van het vak zal leren en je kennis en ervaring laat uitbreiden om dit weer te kunnen toepassen in het werk dat je gaat uitvoeren. Als je dit altijd al hebt willen worden en dit nooit hebt aangedurfd dan is dit nu je kans om daar mee te gaan beginnen, want de kansen liggen je voor het oprapen, je moet alleen even de stap zetten zodat je jouw dromen waar kunt gaan maken. Tijdens de opleiding schoonheidsspecialiste word je uitgelegd hoe je een mooie en stralende huid moet creëren en ook hoe je de huid gezond kunt krijgen en behouden. Dat is in dit vak uiterst belangrijk en daar wordt tijdens de opleiding schoonheidsspecialiste dus veel nadruk op gelegd. 

Wat leer je?

De opleiding schoonheidsspecialiste is bedoeld wanneer je wel houdt van een uitdaging en daarnaast ook de ambitie hebt om andere mensen vrolijk te maken en te helpen met de behandeling van hun eigen huid. De opleiding schoonheidsspecialiste is erg gericht op de praktijk, omdat dit de plaats is waar het echte werk plaats zal gaan vinden. Iedere week zal je worden voorzien van een nieuwe les, waarin je ervaring op doet. Er wordt veel aandacht besteed tijdens deze lessen aan het opstellen van een plan voor de klant. Dit doe je namelijk door een gehele analyse van de persoon te maken alvorens je een advies geeft. 

Examen afleggen

In het examen dat je aflegt na de opleiding schoonheidsspecialiste zal je worden beoordeeld op de eisen die hiervoor zijn gesteld. Het certificaat die je behaald krijgt dan ook een bepaald keurmerk die jij weer mee kunt nemen in sollicitaties of in het promoten van je eigen salon. Het diploma dat je krijgt is erkend en hiermee kun je dus veel bereiken op het gebied van schoonheidsspecialiste.