Kaliyuga
Image default
Aanbiedingen

Decoratieladders

Koop je een decoratieladder voor bijvoorbeeld in de woonkamer van van Eldik Ladders, dan koop je vaak een functionele ladder. Maar wist je dat ze net zo vaak gebruikt worden als decoratie? Daarbij wordt deze houten ladder in huis gezet of in een tuin. Daar had je misschien nog nooit aan gedacht. Maar een houten ladder is echt een mooi decoratie stuk.

 

Decoratieladder in huis

Een kast of schap is het standaard item in een kamer om accessoires aan op te hangen. Op vaneldikladders.nl staan echter veel mooie houten trappen en ladders van hout die deze functie net zo goed aankunnen. Maar dan heb je wel een uniek decoratiestuk. Denk aan een mooie houten trap waar je plantjes op kunt zetten. Of gebruik de houten ladder om lampjes aan op te hangen. Uiteraard kun je hier prima hangplantjes in hangen. Daarvoor worden handige haken geleverd die precies om de ladder passen. Deze haken staan ook op de website vaneldikladders.nl

 

Een badkamerladder

Het drooghouden van handdoeken is vaak een crime op je badkamer. Vaneldikladders.nl biedt een handige en mooie oplossing. Een badkamerladder. Dit is een handig kort laddertje wat iets breder is gemaakt dan de standaard ladder van hout. Deze ladder is breder gemaakt zodat je de handdoeken er makkelijker op kunt hangen. Doordat ze vrij hangen drogen de handdoeken sneller. En mocht je jezelf afvragen of je een houten ladder in de badkamer mag plaatsen? Ja dat mag zeker. Het hout kan prima tegen vocht. De pootjes aan de onderkant zijn van rubber waardoor deze geen water opnemen. Dus een houten ladder plaats je ook in de badkamer

 

Houten ladders in de tuin

Binnen zijn de houten ladders dus echt een mooie decoratie. Ook voor buiten zijn er ladders van hout te vinden op vaneldikladders.nl. Denk daarbij aan een mooie plukladder die je vrij plaatst in je tuin. Hang hier aardbeien plantjes aan en je hebt een eigen moestuin. Of kies voor een enkele ladder die je tegen een heg of muur plaatst. Beeld je eens in wat je daar aan mooie accessoires aan kunt hangen.

 

Houten ladders kopen bij op vaneldikladders.nl

Welke houten ladder je ook kiest, bij Van Eldik Ladders hebben ze hem. Vaak gewoon op voorraad. Dat betekent dat je snel aan de slag kunt. Daarnaast onderhouden en repareren ze deze ladders. Dus wil je jouw ladder opnieuw in de lijnolie zetten? Neem dan contact op met Van Eldik Ladders. Ze helpen je graag!

 

https://www.vaneldikladders.nl/