Kaliyuga
Image default
Banen en opleidingen

Arbeidsbemiddeling voor zowel werkgever als werknemer

Heeft u een eigen bedrijf en staan er nog enkele vacatures open die u het liefst zo snel mogelijk wilt vervullen? Dan is het inschakelen van arbeidsbemiddeling een goede optie! Zo kunt u dit gedeelte van uw werk uit handen geven en meer focussen op uw core business. Ondertussen gaat een professionele partij voor u aan de slag om geschikte kandidaten te vinden voor uw bedrijf. Wat voor soort bedrijf u ook heeft of welke functies u ook wilt invullen, bij Scope People in Alblasserdam (Zuid-Holland) kunt u terecht. Deze ervaren specialist heeft al vele bedrijven geholpen aan werknemers, maar heeft ook particulieren ondersteund bij het vinden van een baan. Ze gaan professioneel en zorgvuldig te werk en zorgen dat de kandidaten volledig aan uw wensen voldoen.

Uw wensen en functie-eisen worden in kaart gebracht

Wanneer u Scope People inschakelt voor arbeidsbemiddeling zorgen ze voor een perfecte match tussen werkgever en werknemer. De professionals van dit bedrijf leren zowel werkgevers als werknemers eerst graag kennen door middel van een persoonlijk gesprek. Zo worden de wensen en functie-eisen in kaart gebracht. Na het kennismakingsgesprek start de daadwerkelijke zoektocht naar ofwel een passende functie voor een werknemer of een passende kandidaat voor een werkgever. Als bedrijf kunt u zelf aangeven of u een werknemer voor langere tijd of op tijdelijke basis zoekt. Wanneer dit voor langere tijd is, regelen ze bij deze specialist de werving en selectie en in het geval van een tijdelijke functie worden werknemers aangenomen op basis van detachering of payroll.

Neem contact met hen op voor meer informatie

Heeft u als bedrijf of als particulier interesse in arbeidsbemiddeling? Zoekt u die ene perfecte kandidaat voor uw bedrijf? Of wilt u als werknemer graag aan de slag met een functie die helemaal bij u past? Neem dan contact op met Scope People in Alblasserdam, Zuid-Holland. Op hun website vindt u al de nodige informatie, maar ook telefonisch vertellen ze u graag meer over de mogelijkheden.

https://scopepeople.nl/