Kaliyuga
Image default
Beauty en verzorging

Alles over RedOne haarwax

RedOne is een Amerikaans merk gemaakt door kappers voor kappers. Het dekt het volledige scala van haarstyling behoeften in een kapsalon. Alle RedOne producten ruiken fris en zijn wreedheid-vrij. Vind uw product kleur en geniet van het moeiteloze stylingproces!

RedOne

Hoewel het alle essentiële producten voor moderne mannenverzorging biedt – gezichts-, haar-, scheer- en kappersproducten exclusief, is RedOne het meest bekend om de haarwas producten van het handelsmerk. Heeft u behoefte aan een gel-achtige glanzende textuur die gemakkelijk kan worden gewassen? Bent u een fan van stylingproducten die u kunt verwijderen door het haar te borstelen met een kam? Dan heeft u wellicht uw gading gevonden in het diverse assortiment RedOne haar waxen met medium en strong hold voor droog en nat haar.

Eigenschappen van de haarwax:

  • RedOne hair wax de best verkopende geur met originele geur.

  • Parabeen-vrij, sulfaat-vrij, ammonia-vrij, formaldehyde-vrij, siliconen-vrij.

  • De unieke geur, hold en stijl voor elke individuele aqua wax kan gemakkelijk worden verwijderd door kammen en co.

  • Land van herkomst is Turkije.

Het is in water oplosbaar, dus het wast van haar en handen met gewoon water. werkt goed met alle haartypes om een look te creëren. Red Aqua Hair Wax is makkelijk om mee te werken en verdeelt zich gelijkmatig over het haar. Daarnaast is het schilfervrij en geeft langdurige glans en fixatie.

Jamaicaanse castorolie

Jamaican Black Castor Oil of JBCO zoals het liefkozend wordt genoemd in de haar-gemeenschap is een ‘beproefd en waar’ hoofdbestanddeel voor de meeste haartypes. Of het nu relaxed of natuurlijk is, de meeste mensen zijn het erover eens dat het ultieme voordeel van deze multifunctionele olie haargroei is.   

Jamaican Black Castor Oil wordt gemaakt door eerst met de hand wilde biologische castor bonen te plukken en ze vervolgens te laten drogen, zodat de zaden uit de peulen komen. Nadat de zaden zijn verzameld, worden ze geroosterd en tot mulch gestampt. De mulch wordt later leeggegoten in een grote pot. De pot en de inhoud worden vervolgens op een langzaam brandend houtvuur gelegd.

De inhoud wordt voortdurend omgeroerd, en wanneer de olie naar de oppervlakte stijgt, wordt ze afgeroomd. De afgeroomde olie wordt later in nog meer fasen afgeroomd om er zeker van te zijn dat er geen water meer in zit. Om ervoor te zorgen dat de olie van de hoogste kwaliteit is, kan een eenvoudig ritueel in acht worden genomen, zoals in één richting roeren en niet wegkijken wanneer de olie naar de oppervlakte stijgt. Wanneer het proces is voltooid, blijft alleen de ultra zuivere, licht- tot donkerbruine “Jamaican Black Castor Oil” over. Sunny Isle is een bekend merk dat jamaicaanse castorolie voor het haar verkoopt.

https://123hair.nl/nl/