Kaliyuga
Zorg

Zorgverzekering afsluiten 2019

Heb jij al een idee welke zorgverzekering je wilt afsluiten voor volgend jaar? Het jaar loopt op zijn einde, dus dit is het juiste moment om je even te verdiepen in je zorgverzekering. Als je wilt overstappen omdat je huidige zorgverzekering niet meer bij je past, dan kun je dit nu doen. Ieder jaar past de overheid de inhoud van de basisverzekering aan en veranderen de kosten van de zorgpremie. Een goede zorgverzekering afsluiten 2019 vereist daarom een kritische blik, zodat je de juiste keuze kunt maken.

ZorgDirect op maat

Bij het kiezen van een zorgverzekering houd je natuurlijk rekening met verschillende factoren. Om te beginnen wil je niet de hoofdprijs betalen voor je zorgverzekering. Daarnaast wil je een zorgverzekering die zoveel mogelijk aangepast is op jouw zorgbehoeften. Wat dat betreft ben je bij ZorgDirect aan het juiste adres. Door onze ruime keuze in aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen, sluit je bij ons een zorgverzekering op maat af. Met vijf aanvullende verzekeringen is er altijd wel eentje die helemaal bij jou past. Daarnaast kun je apart een tandartsverzekering afsluiten, voor het geval dat je regelmatig gebruik maakt van tandheelkundige zorg.

Regel zelf je zorgadministratie

Vind jij het prettig om zelf de administratie rondom je zorgverzekering te kunnen regelen? Bij ZorgDirect kun je online een account aanmaken, zodat je alles zelf kunt regelen. Van het indienen van declaraties tot het aanpassen van gegevens. Ook kun je zien hoeveel van het eigen risico je al hebt verbruikt. Om declaraties indienen nog eenvoudiger te maken, kun je ook de ZorgDirect Declaratie app downloaden. Zo regel je het snel, via je mobiele telefoon. Natuurlijk hoef je niet alles zelf te regelen bij ZorgDirect. Als je onze hulp nodig hebt, kun je altijd contact opnemen. We staan graag voor je klaar.

https://www.zorgdirect.nl