Kaliyuga
Image default
Zorg

Zorgverzekeraar in uw regio

Woont u in Gelderland of Overijssel? Dan kunt u kiezen voor een zorgverzekering speciaal voor uw regio. Zorgverzekeraar Salland is kleinschalig en staat hierdoor dicht bij haar verzekerden. Al ruim anderhalve eeuw lang profiteren mensen van onze zorgverzekeringen tegen een eerlijke premie. Bij Salland kunt u rekenen op medewerkers die met u meedenken. Wij vinden de best passende zorgaanbieders voor u, het liefst zo dicht mogelijk bij huis en natuurlijk zonder al te lange wachtlijsten. Ook met mensen die het financieel gezien minder goed hebben, wordt gedacht bij Salland. 

Salland investeert in zorg

Bij Salland willen we dat iedereen gebruik kan maken van goede zorg. We houden ons dan ook bezig met de kwaliteit van de zorg. Zo investeren we bijvoorbeeld in verschillende zorginitiatieven. Daarnaast gaan we regelmatig in gesprek met zorgaanbieders om afspraken te kunnen maken over zaken zoals de kosten voor bepaalde behandelingen. We weten wat er speelt in de zorg en kunnen hier vervolgens zelf op inspelen. Zo kunnen we onze zorgverzekeringen weer net een beetje beter maken. Ook kunt u bij ons rekenen op een ruime keuze in aanvullende verzekeringen.

Zorgverzekering orthodontie afsluiten

Wilt u graag een aparte tandartsverzekering afsluiten naast uw basis- of aanvullende verzekering? Dat kan, want bij Salland hebben we drie tandartsverzekeringen met elk een andere dekking per kalenderjaar. Met een tandartsverzekering heeft u ook direct een zorgverzekering orthodontie voor uw kind(eren) onder de 18 jaar. Wanneer uw kind onder behandeling is bij de orthodontist, worden de kosten hiervoor gedekt vanuit de tandartsverzekering. Heeft u als volwassene een behandeling nodig bij de orthodontist, dan wordt dit niet vergoed, behalve in bijzondere gevallen. Op onze website kunt u terugvinden wat hiervoor de voorwaarden zijn. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen, zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen.

https://www.salland.nl/