Kaliyuga
Image default
Groothandel

Met een PET-fles van deze fabrikant staat uw product fier in de schappen

Als u shampoo produceert, dan is de verpakking een bijzonder belangrijke keuze tijdens het proces. Uw product komt tussen alle andere shampoos van uw concurrenten te staan, dus hoe zorgt u ervoor dat een klant uw PET-fles pakt en niet die van een ander? Het antwoord op die vraag is door een aantrekkelijke en stijlvolle verpakking te kiezen. PET Power begrijpt als geen ander dat uw verpakking uw visitekaartje is. Zij verkopen PET-flessen en PET-potten aan klanten uit allerlei industrieën, zoals de farmaceutische industrie, de cosmetische industrie en de huishoudelijke industrie. De media-fles is een zeer populaire keuze uit de pharma bottles-lijn, maar voor uw shampoo heeft u heel wat anders nodig. Deze specialist helpt u aan de ideale PET-fles voor uw product.

De configurator

Deze specialist biedt een assortiment flessen aan met honderden verschillende modellen. Om u te helpen daaruit een keuze te maken, hebben ze de configurator samengesteld. Deze maakt voor u een selectie en dan is het al een stuk gemakkelijker kiezen. U geeft aan wat u zoekt, voor welke sector het is, wat de inhoudsmaat moet zijn, welke vorm uw PET-fles moet hebben, enzovoorts. Met deze selectie kunt u een keuze maken. Daarna moet u nog nadenken over de sluiting en het etiket. De specialist zorgt ervoor dat uw media-fles of PET-fles bij u wordt afgeleverd.

Koop voor elk product een ideale fles

Op deze manier vindt u bij PET Power een ideale PET-fles voor elk product en elke industrie. Heeft u voor de media-fles of een andere farmaceutische fles gekozen, dan kan deze ook voor u worden gesteriliseerd en behandeld worden met gammastralen. Deze moeten namelijk aan bepaalde eisen voldoen die flessen uit andere industrieën niet hebben. Het eindresultaat is een schitterend product, waarmee u vol trots de verkooponderhandelingen in gaat. Voordat u het weet is uw product een belangrijke speler tussen uw concurrenten in de schappen.