Kaliyuga
Image default
Groothandel

Afdekplastic in verschillende soorten en maten

Heb je afdekplastic nodig om de vloeren en wanden tijdens een schilder of stukadoorsklus mee te beschermen? Dan vind je eenvoudig wat je zoekt in het ruime assortiment van AfbouwOnline. Deze expert biedt verschillende soorten afdekplastic en allerlei afplaktapes. Ook zijn er afplakapparaten te bestellen in deze webshop die het gemakkelijk maken om tape en afdekplastic mee te nemen en op maat te snijden. Uiteraard verkoopt deze webshop niet alleen afdekplastic, maar ook andere benodigdheden voor schilders en stukadoors. Zo bestel je alles voor jouw klus of project op één plek en dat is natuurlijk wel zo efficiënt.

Bestel ook meteen een polystyreensnijder als je met isolatieplaten werkt

Naast afdekplastic kun je bijvoorbeeld ook een polystyreensnijder bestellen in de webshop van dit bedrijf. Dit type snijder is ideaal om isolatieplaten mee op maat te maken. Een polystyreensnijder kan namelijk diverse materialen op maat snijden. Denk daarbij aan polystyreen, maar bijvoorbeeld ook aan tempex en schuimplaat. De snijder is voorzien van een gloeidraad waarmee je gemakkelijk door deze materialen heen snijdt. In de webshop van AfbouwOnline kun je dit gereedschap eenvoudig en snel bestellen, net als eventuele reservemessen. Als het oude mes versleten is, kun je deze dan vervangen, waardoor de polystyreensnijder langer meegaat.

Vind eenvoudig wat je zoekt

Of je nu een nieuwe kwast nodig hebt voor je schilderklus of juist op zoek bent naar een stukadoorspaan – je vindt het in het uitgebreide assortiment van AfbouwOnline. De producten zijn ingedeeld in overzichtelijke categorieën. Je vindt dus in een handomdraai wat je nodig hebt. Daarnaast is er een zoekfunctie, voor het geval je iets heel specifieks nodig hebt of in de categorieën niet vindt wat je zoekt. En heb je een vraag over een van de producten of twijfel je tussen twee artikelen? Neem dan gerust contact op met de vriendelijke medewerkers van het bedrijf. Zij helpen je graag verder.