Kaliyuga
Image default
Winkelen

Alles wat u moet weten over LED-spots

LED-spots zijn het nieuwste product op de markt. Ze zijn een stuk kleiner dan gewone gloeilampen en nemen niet veel ruimte in beslag aan je plafond. LED verlichting spots zijn een geweldige manier om licht toe te voegen aan uw huis. Ze zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken, en ze kunnen op zoveel verschillende manieren worden gebruikt. Van onderkastverlichting tot plafondventilatoren. Ze kunnen veel extra licht toevoegen aan je huis. Ze zijn ook zuiniger dan gewone gloeilampen, wat u op de lange termijn geld bespaart. LED-spots zijn er in verschillende soorten en maten, elk met zijn eigen unieke kenmerken. Sommige hebben een brede stralingshoek, terwijl andere een smalle stralingshoek hebben. Ook zijn er per merk LED spot verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze kleuren zijn wit, geel en groen. Er zijn veel voordelen aan het gebruik van LED-spots in plaats van traditionele. Laten we eens kijken naar enkele van de voordelen.

LED’s zijn energiezuinig en gaan langer mee

LED’s zijn een van de meest efficiënte lichtbronnen die momenteel op de markt zijn. Ze verbruiken 75% minder energie dan gloeilampen, wat betekent dat u een aanzienlijke verlaging van uw maandelijkse energierekening zult zien. Bovendien gaan ze 50 keer langer mee dan gloeilampen en meer dan 20 jaar. Dat betekent dat u na verloop van tijd geld bespaart omdat u minder vaak vervangingen hoeft te kopen. Ook de dunheid van een LED-spot maakt hem perfect voor elke ruimte. Het is ook geweldig voor plafonds, omdat ze niet zo veel naar buiten uitsteken als armaturen met directe verlichting. LED-spots produceren ook een zeer hoge kwaliteit licht, zodat zelfs in de donkerste omstandigheden duidelijk te zien is.

Lichtgewicht en milieuvriendelijk

LED-spots kunnen eenvoudig en zonder veel moeite worden getransporteerd en opgesteld. Ze hebben geen stroomvoorziening nodig, waardoor ze zeer eenvoudig te installeren zijn. Je kunt ze ook overal mee naartoe nemen zonder je zorgen te maken over hun gewicht of grootte. Ze zijn ook milieuvriendelijk. Led-lampen bevatten geen kwik of schadelijke chemicaliën, dus ze zijn volkomen veilig voor mens en dier. Het gebruik van LED-spots vermindert de CO2-uitstoot en bespaart geld op onderhoudskosten.