Kaliyuga
Image default
Woning en Tuin

Scandinavische stijl in decoratie

Het Scandinavische ontwerp bestaat uit het hebben van een eenvoudige en gezellige omgeving. Over het algemeen gebruikt deze stijl een neutraal kleurenpalet met een grotere dominantie in het wit, gemengd met meer levendige tinten in de objecten.

De hoofdkleuren van de Scandinavische stijl zijn: wit, grijs en beige. De houtdetails helpen en laten de decoratie achter met een comfortabele en klassieke uitstraling, het kan in verschillende versies verschijnen: op de vloeren, op de voeten van meubels, planken en andere voorwerpen. De Scandinavische stijl presenteert bijna altijd rechte en elegante meubels.

Scandinavische stijl binnenshuis met Hübsch

Hübsch Interior meubilair in Scandinavische stijl is altijd erg gezellig en sober, wanneer men geconfronteerd wordt met de vormgeving van deze stijl, lijken de ruimtes uit pagina’s van decoratiemagazines te zijn gekomen.

De toepassing van de Scandinavische stijl op omgevingen: Idealiter zou je een neutrale basis moeten gaan gebruiken. Daarnaast heeft de Scandinavische stijl ook een minimalistische en uitgeklede uitstraling. Extravaganties moeten worden vermeden, omdat het de bedoeling is om eenvoud en comfort over te brengen.

 

Inrichting van de woonkamer

Een goed idee is om de woonkamers te decoreren met wit of zo licht mogelijk van kleur – de vloer van hout en wit geschilderd wordt veel gebruikt in dit soort ontwerpen. Bovendien moeten de muren dezelfde trend volgen – witte kleuren.

Hübsch Interior meubilair volgt de lijn van lichte en rustieke houtstukken met rechte sneden en valt goed in grijze, beige of witte tinten. Accessoires zoals kussens, dekens en tapijten moeten ook worden gebruikt – om het gevoel van comfort en gezelligheid te geven.

 

De keuken

Deze kamer moet de lucht goed verlicht houden. Wees voorzichtig om de plaats schoon en georganiseerd achter te laten, zonder voorwerpen die om elke hoek verstrooid liggen. U kunt kiezen voor Hübsch Interior, dat zorgt voor een modern en eigentijds ontwerp om een ontspannen omgeving te geven.

Kamers

De kamers moeten comfort uitstralen. Kies daarom voor meubelen met stevige slagen – bed, commode, kast – en zachte stukken – matras, deken, tapijt, enz. Het idee is om de kamer klaar te laten voor een goede nachtrust. Een goed idee is het installeren van nissen in de muren om het decor te verbeteren. Laat ook de ruimtes vrij voor luchtcirculatie.