Kaliyuga
Image default
Meubels

Prachtige oud eiken kloostertafel aangeboden!

Wil jij ook graag een unieke en prachtige oud eiken kloostertafel in huis hebben? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Een tafel van dit bedrijf is altijd uniek en zal daardoor niemand anders in de wereld ook in huis hebben. Zo is een van hun tafels zeker een pronkstuk! Dit bedrijf maakt alle eikenhouten meubels compleet van natuurlijk en onbewerkt hout. Ook worden alle meubels die zij maken met de hand gemaakt. Zo heb je uitstekende kwaliteit én een zeer unieke tafel in huis. Koop daarom nu snel jouw eigen oud eiken kloostertafel bij dit bedrijf!

Handgemaakt

Elke oud eiken kloostertafel die door dit bedrijf met de hand gemaakt wordt is zeer uniek. Doordat dit bedrijf uitsluitend gebruik maakt van natuurlijk en onbewerkt hout, zijn de houtstukken nooit hetzelfde. Het hout wat gebruikt wordt voor een oud eiken kloostertafel heeft zo zijn eigen verleden en daardoor ook soms scheuren, deukjes of zelfs oude bouten. Zo vertelt het hout zijn unieke verhaal. Dit zorgt er tevens ook voor dat jouw tafel uniek is en een karakter heeft. Twijfel daarom zeker niet langer over het kopen van jouw eigen oud eiken kloostertafel en neem nu een kijkje op hun website!

Het proces

Elke tafel die gemaakt wordt door dit bedrijf wordt veel aandacht aan besteden. Het maken van een oud eiken kloostertafel wordt altijd met de hand gedaan en er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijk en onbewerkt hout. Het proces van het maken van een oud eiken kloostertafel kan daarom soms lang duren. Een tafel wordt namelijk pas gemaakt als ze genoeg hout hebben verzameld van ongeveer dezelfde kleur, breedte en lengte. Vervolgens wordt de tafel zorgvuldig met de hand gemaakt zodat het als pronkstuk in jouw huis kan staan. Neem snel een kijkje op hun website voor meer informatie!