Kaliyuga
Image default
Meubels

Twee populaire merken bij Deens zijn HKliving en Madam Stolz. We gaan ze beide even langs.

Met namen als It’s about RoMi, HK living en Urban Cotton zijn jullie Deens.nl-fans inmiddels vertrouwd. De meubels en accessoires van deze merken zijn razend populair en worden goed verkocht. Een nieuw label waar we jullie nu graag attent op maken is Karup Design.

In Herning Denemarken staat het hoofdkantoor van Karup Design. Het motto van de ontwerpers is: ‘making room for more in less space’. Inderdaad het less is more-principe! Het gaat bij de sofa’s en bedden van deze brand om functionaliteit, creativiteit en lef. De Scandinavische stijl zie je direct terug, in combinatie met de eenvoud die zo kenmerkend is voor de Japanse vormgeving. Bijzonder leuk is dat als je één Karup Design koopt, je er – in de meeste gevallen – twee krijgt. Een sofa die ook bank is. Een daybed dat tevens dienst doet als logeerplek. De Karup Design collectie bestaat verder uit slaapfauteuils, design slaapbanken, 2zitsbanken, 2persoonsbedden en loungebanken. Stuk voor stuk zijn het hoogwaardige producten die uitblinken in gebruiksgemak en comfort. Neem slaapbank Roots met een 200 bij 140 cm matras. Deze bank is in een handomdraai uit te klappen als bed voor 2 personen. Door de achterkant omhoog te plaatsen, maak je van Roots een loungebank. Het frame is gemaakt van FSC® C108366. De hoes bestaat uit een mix van 80% katoen en 20% polyester. De matras is 12 cm dik en is gevuld met gemengde vezels rond een kern van schuim.

Wat denk je van een set mooie kussens voor op je nieuwe Karup Design bank? We tippen de volgende labels: HAY, Madam Stolz en Zusss. Wij zijn helemaal weg van het HAY Dot model. Tinten om uit te kiezen zijn blauw, roze, geel, mosgroen, navy en donkergroen. Allemaal kleuren die perfect matchen bij een naturel Karup bank. Dot – gemaakt van natuurlijk wol – heeft de volgende afmetingen: 60 bij 45 cm. Het kussen is super zacht en heeft een chique uitstraling. Het knoopdetail (middenin het kussen zit een grote knoop) zorgt voor een klassiek accent.

https://www.deens.nl/nl/