Kaliyuga
Image default
Zakelijke dienstverlening

Met NK meststof ben je tegen elke uitdaging opgewassen

Heb je een handelshuis nodig dat mest mineralen verkoopt en de hoogwaardige NK meststof bij je af kan leveren? Overweeg dan Logimest. Dit bedrijf is gevestigd in het oosten en is actief in heel Noordoost Nederland, met name Overijssel. De mest, die uit de veehouderij afkomstig is, wordt verwerkt tot een optimaal product. Je kunt dit product vervolgens op verschillende wijzen toepassen in de akkerbouw. In feite vormt het bedrijf een samenwerking tussen talloze kleinere bedrijven, waaronder Baks Loonbedrijf, Korenblek, Eijsink-Ankersmid en Hulter (dat ook wel bekend staat onder de alternatieve naam Bio Verwerker Anerveen). Deze bedrijven hebben een eigen vaste klantenkring en talloze jaren ervaring op het gebied van mestdistributie, waaronder NK meststof. Het bedrijf onderhoudt nauwe banden en zorgt ervoor dat het kwalitatieve mestproduct in heel Noordoost Nederland en Overijssel gebruikt kan worden.

Leverancier en distributeur van mest

Het bedrijf is een bedreven mestdistributeur en zorgt ervoor dat NK meststof de akkers in het oosten van het land verovert. Meststoffen afleveren op locatie wordt een fluitje van een cent. Schakel Logimest nu in: het bedrijf helpt je graag verder. Heb je een vraag over het aanbod van diensten? Neem vrijblijvend contact op. De expert beschikt over jarenlange ervaring en weet precies hoe het afvoeren van mest in zijn werk gaat. Dus wil je mest laten afvoeren en door middel van de NK meststof mestdistributie of mestafzet uitvoeren? Dan is dat een fluitje van een cent. Je kunt je krachten nu bundelen met een lokale specialist, die alle kneepjes van het vak in de vingers heeft. De hoogwaardige NK meststof voldoet aan al je eisen.

Kies voor een gerenommeerde mesthandel

Heb je een mesthandel nodig met een uitstekend repertoire en degelijke reputatie? Kies dan voor de genoemde expert. Het bedrijf is de missende schakel tussen vraag en aanbod naar de bijzondere dierlijke NK meststof. De meststof heeft een veel hoger kali- en stikstof gehalte dan gebruikelijk en opereert niet uitsluitend als meststof leverancier, maar ook als ervaren distributeur.

https://www.logimest.nl/