Kaliyuga
Image default
Zakelijke dienstverlening

Investeer in je personeel met een agile training in Amsterdam

Als leidinggevende hoor je te investeren in je medewerkers. Je wilt immers dat ze de juiste vaardigheden hebben om het werk waarvoor ze zijn aangenomen goed te kunnen doen. Maar het blijft niet alleen bij vaardigheden. Het gaat ook om de juiste houding. Niet alleen van de medewerker, maar ook van de leidinggevende. Tijdens een agile training in Amsterdam kun je leren hoe je leidinggeeft als een coach. Niet als de boeman waarvoor ondergeschikten op de loop gaan, maar als de chef waar iedereen zonder schroom bij naar binnen stapt om zaken aan te kaarten of om over dingen te overleggen.

Leidinggeven als coach voor je personeel

Een eeuw geleden was de baas degene die werd gevreesd. Je moest je werk goed doen en luisteren naar de orders van de baas. Zo niet, dan kreeg je vaak een waarschuwing of kon je op den duur zelfs vertrekken. Vandaag de dag is dat gelukkig anders. Natuurlijk moet het werk nog steeds gedaan worden. Maar de chef is niet meer de autoritaire leider van toen. Hij is een partner geworden in het proces. Samen moeten we ervoor zorgen dat alles in het bedrijf op rolletjes loopt is het devies. Een agile training in Amsterdam kan daar zeker in bijdragen. Die leert je als leidinggevende te coachen op een prettige manier. Je medewerkers zullen het verschil direct merken als je de vaardigheden uit de training op een juiste manier toepast binnen het bedrijf.

Meld je aan voor de eerstvolgende training

Wil jij ook die fijne chef worden waar medewerkers hoog over opgeven? Volg dan een agile training in Amsterdam, verzorgd door Adapt2Value. Zij hebben ruime ervaring in het verzorgen van trainingen voor leidinggevenden. Je kunt je direct aanmelden door het contactformulier op de website in te vullen. Wil je een medewerker de training laten volgen zodat deze de rol van senior op zich kan nemen binnen een team? Ook dat is uiteraard mogelijk.

https://www.adapt2value.nl/