Kaliyuga
Image default
Dienstverlening

Hoe krijg je bitcoins van uitwisselingen

Dus je vraagt je af hoe je bitcoins gratis kunt krijgen? Er is geen tekort aan mensen die vragen hebben over deze revolutionaire, maar nieuwe technologie die is begonnen te vormen als een peer tot peer digitaal kassa-systeem. Het basisprotocol voor het gebruik van deze technologie is echt vrij eenvoudig. Ten eerste moet u lid worden van een selecte groep gekwalificeerde mensen die de legitimiteit van een bepaalde website genaamd Bitcoins hebben herkend. Vervolgens moet u een bepaald stuk software downloaden naar uw computer waarmee u in de vorm van een bankpas of creditcard kunt transacties. Je gaat dan door en voer je informatie in – zoals je naam, leeftijd, adres en andere identificerende informatie – en klik op de knop Verzenden.

 

Nu, op het oppervlak lijkt het extreem eenvoudig te zijn – maar om bitcoins te krijgen voor absoluut gratis, moet u een aantal stappen volgen. Gelukkig zijn deze stappen vrij eenvoudig en vereisen geen speciale vaardigheden. Er zijn eigenlijk twee manieren waarop u Bitcoins zou kunnen krijgen: koop snel een aanzienlijk deel van hen online, of persoonlijk door verschillende inrichtingen die die soorten krediet- en debetkaarten aanbieden.

Het echte verschil tussen deze twee methoden ligt in hoe u gaat over het proces.

 

Als u Bitcoins snel wilt krijgen, dan zou de snelste en gemakkelijkste manier zijn om ze online te kopen via een verscheidenheid aan sites die dergelijke diensten aanbieden. De meest populaire manier om dit te doen, zou zijn om naar een elektronische portemonnee-service te gaan. Veel mensen voelen zich meer comfortabeler met deze dan de traditionele web-gebaseerde methoden, omdat er minder kans is om opgelicht te worden. En hoewel het de snelste manier is om uw handen een aanzienlijke hoeveelheid verandering te krijgen, het is ook de duurste.

 

Voor de meeste mensen zijn ze echter meer geïnteresseerd in het leren van bitcoins zonder te hoeven vertrouwen op externe derden. Dus, wat als je een computer hebt met internettoegang die je bijna elke dag gebruikt? Als u een goede hoeveelheid vrije tijd hebt, kunt u die tijd gebruiken om te leren hoe u begint met het verdienen van geld met het proces dat bekend staat als mijnbouw. Met mijnbouw gebruikt u in wezen de vermogen van de computers om voortdurend naar transacties in de blockchain te zoeken, het openbare netwerk dat bijhoudt van elke transactie die ooit op internet is gemaakt.

 

De moeilijkheid komt bij het bepalen van hoeveel een investering om te maken.

Je moet overwegen hoeveel je doorbrengt om mee te beginnen, hoeveel je potentieel zult krijgen van uitwisselingen, en zelfs hoeveel tijd je zult doorbrengen met mijnbouw. Gelukkig zijn er een verscheidenheid aan diensten die optreden als tussenpersoon tussen u en de werkelijke uitwisselingen. Ze verzamelen vergoedingen en laden ze op aan makelaars voor het voorrecht om als tussenbeide te handelen. Wanneer u Bitcoins krijgt en de uitwisseling betreedt, betalen ze eenvoudigweg de vergoeding.

 

Met zoveel mensen in deze nieuwe trend, het is belangrijk om te beseffen dat je niet noodzakelijkerwijs een grote hoeveelheid geld kunt verdienen. Het biedt echter een manier om wat extra contant geld te verdienen en, afhankelijk van uw voorkeuren, sommige extra luxeartikelen ook. Dus hoe ga je aan de slag? Net als een ander type investering, wilt u de beste plekken vinden om ze te krijgen. U zult merken dat de grootste markt op internet is en dat er een verscheidenheid aan sites zijn die optreden als uw middelste man en makelaar. Zorg ervoor dat u een vast begrip van het mijnproces hebt voordat u van dit soort services profiteert, anders kunt u eindigen met een verlies in plaats van winst.

Krijg meer informatie hier BitcoinMeester