Kaliyuga
Image default
Woning en Tuin

Geschikte raamdecoratie voor jou schuine dakraam

Heeft jouw zolder, thuiskantoor of slaapkamer een schuin raam? Dan is een rolgordijn voor jouw Velux dakraam de ideale oplossing. Naast dat een dakraam rolgordijn jouw zolder opknapt beschikken ze ook over verschillende functies.

Volledige verduistering

De eerste functie van het dakraam rolgordijn is dat ze zorgen voor volledige verduistering. Dankzij een gesloten cassette aan de bovenkant en de zijgeleiding op het product is het niet mogelijk dat door de zijkanten van het VELUX-dakraam licht komt.  Je blijft nog wel de optie hebben om het dakraam rolgordijn een stukje of volledig open te doen. Hierdoor hou jezelf de controle over hoeveel licht jij je ruimte binnenlaat.

Vochtbestendigheid

De tweede nuttige functie is dat deze raamdecoratie vochtbestendig is. Ideaal, aangezien zolders vochtige ruimtes kunnen zijn, en VELUX-dakramen vaak te vinden zijn op de zolder. Door dat de dakraam rolgordijnen vochtbestendig zijn zullen ze niet door het vocht verkleuren en blijven ze lang eruitzien als nieuw.

Hittebestendig

Tot slot houden dakraam rolgordijnen de hitte buiten en zijn ze dus hittebestendig. Dit is een handige functie aangezien warmte naar boven stijgt, en het daardoor in de zomer op zolder erg warm kan worden. Hittebestendige dakraam rolgordijnen helpen met het controleren van de warmte op de hoogste verdieping van je huis.

ilumio dakraamrolgordijnen

  1. dakraam rolgordijnen zijn speciaal op maat gemaakt voor VELUX-dakramen. De dakraam rolgordijnen passen op elk VELUX-dakraam. De dakraam rolgordijnen passen zelfs op oudste dakraam modellen van VELUX.  Hiervoor hoef je simpelweg alleen maar de zijprofielen in te korten. De dakraam rolgordijnen van ilumio.nl zijn gemakkelijk te installeren en worden geleverd met een boven profiel, een zijprofiel (dat lichtkieren aan de zijkanten voorkomt) en instructies voor de eenvoudige installatie. De dakraam rolgordijnen bestaan voor 100% polyester, en zijn van een uitstekende kwaliteit.