Kaliyuga
Image default
Gezondheid

Fysio in Nijmegen, het antwoord op jouw klachten

 

Heb je last van fysieke of lichamelijk klachten? Voel je dagelijks pijn of voel je vermoeid en heb je last van je spieren? Of heb je na teveel sporten je spieren overbelast? De fysio in Nijmegen is het antwoord op je gebeden. Zij kunnen je helpen met het oplossen van je klachten. Wacht niet langere en plan een afspraak, want met de fysio in Nijmegen kun je ervoor zorgen dat ze niet erger worden of beter gezegd verdwijnen.

Hoe werkt het precies?

De fysio in Nijmegen staat garant voor en snelle behandeling van jouw klachten. Allereerst kijken ze naar de klachten waar je last van hebt. Een korte screening is de eerste stap, er wordt gekeken of je bij de fysio in Nijmegen op het juiste adres bent. Het kan namelijk zijn dat de fysio in Nijmegen geen specialisme heeft op het gebied waar jij klachten ervaart. De fysio in Nijmegen kan je dan doorverwijzen naar een van zijn partners. Na de screening volgt een intakegesprek waarbij je je verhaal kunt doen. Er ontstaat zo een duidelijk beeld van de klacht of klachten. Vervolgens wordt er een persoonlijk behandelplan gemaakt. Zo kun je wekelijks bij de fysio in Nijmegen langs komen of misschien is het juist beter voor jouw klachten om een rustperiode te hebben tussendoor de behandelingen. Tijdens de behandeling wordt er uitleg gegeven over je klachten en hoe je hier het beste mee kunt omgaan. Nadien volgt er na twee maanden ook altijd nog een afspraak om te kijken of de klachten echt weg zijn.

Maak een afspraak bij de Fysio in Nijmegen

Maak daarom zo snel mogelijk een afspraak bij de fysio in Nijmegen. Het is nergens voor nodig dat je blijft lopen met de klachten. Je kunt online of telefonisch een afspraak maken, je wordt vervolgens zo snel mogelijk ingepland voor fysio in Nijmegen. Online kun je terugvinden bij welke zorgverzekeraars we zijn aangesloten. Zo kunt u gelijk kijken of de behandeling wordt vergoed door jouw verzekeraar.  Maak een afspraak, de fysio in Nijmegen is het antwoord op je gebeden!