Kaliyuga
Image default
Dienstverlening

Een kleine emmer geschikt voor veel doeleinden

Wanneer u een oplossing zoekt voor uw opbergprobleem, dan kan een kleine emmer uitkomst bieden. Bij een emmer denkt u misschien in eerste instantie aan een emmer van tien liter of meer. Deze emmers worden met name toegepast bij schoonmaakwerkzaamheden. Als u bijvoorbeeld de ramen wilt lappen of de auto wilt wassen, dan gebruikt u een grote emmer. Als u echter klein materieel of voedingsmiddelen op wilt slaan, dan kunt u een kleine emmer van 1 liter gebruiken.

 

Emmer met deksel 1 liter biedt uitkomst

Wanneer u op een overzichtelijk en voordelige manier uw schroefjes, uw koffiebonen, kruiden of andere voedingsmiddelen op wilt slaan, denkt u dan eens aan een emmer met deksel 1 liter. Een deksel zorgt ervoor dat er niets in de emmer komt wat daar niet hoort. Uw schroefjes zullen veel minder snel verroesten en uw voedingsmiddelen blijven langer vers. Ongedierte heeft met een emmer met deksel 1 liter geen kans. Daarnaast zorgt een deksel ervoor dat de inhoud in de emmer blijft, ook wanneer deze omvalt. Een emmer met deksel 1 liter is een voordelige oplossing.

Overzicht met een label

Als u uw op te bergen spullen of voedingsmiddelen in een emmer met deksel 1 liter hebt opgeslagen, dan is het van buitenaf niet meer zichtbaar wat zich in de emmers bevindt. Om overzicht te houden, kunt u gebruik maken van labels op de emmers. Naast het feit dat u meteen kunt zien wat er in een emmer opgeslagen is, kunt u de datum dat de emmer gevuld is op het label zetten. Zeker bij voedingsmiddelen is dit geen overbodige luxe. Koffiebonen blijven veel langer goed dan bijvoorbeeld een saladedressing. Door de emmers te dateren, voorkomt u dat de inhoud bederft zonder dat u dit merkt.

Hiernaast kan je ook kijken naar plastic flessen. Ook deze zijn ge verkrijgen met handige labels om uw producten te promoten.